Анелия – една жена, която няма спирка!

 

Така.. Каквото и да кажем за Анелия, би било малко на фона на нещата, които е постигнала през годините. Анелия винаги е била сред водещите имена, а през изминалите две или три години се изкачи на върха и не слиза от там!

Ако погледнем официалната страница на певицата във Facebook, то ние ще видим че е една от най-предпочитаните звезди по клубовете! Все пак, Анелия има песни които се пеят от стари и млади, а това е нещо което липсва в жанра през последните години!

Анелия може  би е една от малкото певици, които славата не успя да ги главозамае. Ние имаме информация, че звездата никога не е отказвала на някого снимка! Певицата е запазила земното в себе си, което не е никак малко. Наблюдавали сме в телевизионни таблоиди, които са следили ежедневието на звездата, че тя е от малкото популярни хора, които предвид затрупаният си график, отделят време за благотворителност. Анелия, браво!

Съвсем наскоро Анелия издаде албум “Дай ми още”, която песен е безапелационен хит и вече има няколко кавъра от съсдедните ни държави. Нещо повече, песента я има и на турски език, която също бе оценена на много високо ниво. В Турция, Анелия взе няколко награди!

За съжаление, тази година отново Анелия ще бъде ощетена откъм награди.. Но какво е една статуетка, когато е достоен човек и добра майка?

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.