ЕМАУЕЛА ИЗБУХВА СКОРО! Вижте кадър от предстоящият проект!

 

“Гледай ме на снимка, знаем че съм ти любимка” – запомнете тази фраза! Остават няколко дни и всички ще я пеете! Емануела загатна за снимките на нов видеоклип, когато пусна снимка във Facebook и Instagram малко след полунощ. Да, затаете дъх, защото до няколко дни, Емануела отново ще Ви направи луди.

Емануела е една от малкото певици, която знае как се прави хит! Откакто смени продуцентите си, тя не само мина сред първите, а стана първа! Няма певица, която да е по-продуктивна и по-хитова в последните години! Вади хит след хит, за изключително кратко време!

Освен това, тя е най-желаната звезда в нощните клубове! Графикът на певицата е препълнен, а тя от своя страна пък, пълни клубовете до пръсване! Опашки от фенове се вият пред клубовете, за да могат да да видят своята любимка!

Да, Емануела предстои да Ви взриви.. Няма какво повече да кажем, освен че чакаме с нетърпение новият проект и пожелаваме на певицата да бъде много обичана от правилните хора! А за боклуците в живота-  да не съжалява, яно сами са се изхвърлили!

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.