БЕЗ КОНКУРЕНЦИЯ! Софи Маринова за втора поредна вечер закова зрителският вот!

 

За втора поредна вечер в предаването за имитации “Като две капки вода”, Софи Маринова е безпрецедентният победител, според гласовете на публиката! Макар в началото всички да я взимаха за подбив, в момента се възхищават на таланта и!

Софи не само се доказа като една изключително талантлива певица, а и като човек. Тя не може да бъде лицемерна и да играе двойни игри. Едно от качествата за които екипа на BGVIPNEWS.EU се възхищава е нейната изключителна откровеност и земно поведение!

Именно заради това, интересът към певицата се увеличава все повече и повече!Участията на певицата са тръгнали главоломно! Във Facebook страницата на предаването, нейните снимки са с най-много харесвания и коментари от хората! Интересното е, че макар всички да плюят по поп-фолк жанра, коментарите за Софи са на 98% положителни!

Това, което направи Софи Маринова за този сезон е наистина невероятно! Всеки чака нейната поява в понеделниците. Да, едни я плюят, едни я осмиват, но други се възхищават на таланта на певицата и я обичат! Но все пак, не е ли по-важното че е успяла да прикове вниманието изцяло върху себе си и кара другите да бледнеят?

Нашият екип ще се радва именно тя да бъде победител в този сезон..

 

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.