Adnan Beats.. Или как едно момче за изключително кратко време достигна върха!

BGVipNews
 

Не вярвам да има някой, който да не знае кой е Adnan Beats.. Да, това е момчето, което без продуцентска компания – успя да направи фурор в YouTube. Много изпълнители, дори в големи компании, не са постигали и една трета от неговият успех!

Това момче, за изключително кратък период се превърна в един от най-търсените композитори. Не само това, дори неговите колеги се избиват кой да направи първи дует с него. Да, Adnan Beats успя да влезе в плейлиста на дискотеките и благодарение на него, позабравени изпълнители успяха да достигнат милиони гледания в YouTube, както и рестарт на кариерата и участията.

Дори най-водещите имена към днепна дата, разчитат на Adnan за по-голям интерес, по-различно звучене и по-различен проект! Не знам дали си дава сметка, но в голяма степен той диктува правилата..

Нашият екип му пожелава още много успехи, много хитове, много почитатели и да бъде винаги себе си!

А сега и поздрав с нещо от него! 🙂

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Next Post

Тя каза ДА! Моника Валериева..

 Само преди малко. Моника Валериева публикува тази снимка в своят Instagram профил, с новината че вече е сгодена! Честитки започнаха да валят, а близки приятелки вече обмислят моминско парти! Нашият екип пожелава на Моника много късмет, любов и здраве за нея и обичаните от нея хора! Но нека кажем нещо […]

Последвай ни

Translate »
error: Content is protected !!