Тя каза ДА! Моника Валериева..

 

Само преди малко. Моника Валериева публикува тази снимка в своят Instagram профил, с новината че вече е сгодена!

Честитки започнаха да валят, а близки приятелки вече обмислят моминско парти! Нашият екип пожелава на Моника много късмет, любов и здраве за нея и обичаните от нея хора!

Но нека кажем нещо и за самата Моника.. Тя е модел, певица и бизнес дама, но преди всичко е човек с главно Ч! Защо Ви го казвам ли? Защото е една от малкото ни успешни красавици, които НЕ разчитат на мъжа до тях да ги издържа, а предпочитат да влагат времето и енергията си, да създават собствен бизнес. Така се роди и бранда “Miss Monika Lashes”, за мигли от норка, който не след дълго се превърна в “Miss Monika Cosmetics”, който разшири артикулите. Да, много след нея започнаха да вкарват мигли от норка, но нито един друг вносител не успя да стъпи нито на нивото, нито на качеството на продукта! Да не говорим за продажбите, защото там също бранда на Моника няма конкуренция!

През цялото време, откакто изгря звездата на Моника (а че и до днес), приписваха много мъже и много клюки! Трудно е, когато срещу теб валят ежедневно статии с цел да те очернят, но тя успя да се запази като човек и да премине и през това! Нещо повече, дори записа 2 песни, едната е дует с Джордан, а другата е самостоятелна!

Да, каквото и да се каже за нея ще е малко.. Ние я поздравяваме още веднъж и пожелаваме на бъдещата булка много късмет и любов във всяко начинание!

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.