МЕГЗ – един успешен бранд, но и един изключително неразбран човек..

 

Да, да. Тук е мястото да изкажа клишираните неща за Мегз. Че е родом от Раковски, че сама е постигнала всичко.. Не, няма да бъдем като останалите журналисти. Ние няма да дъвчем едно и също!

За бранда на МЕГЗ – ще си позволим да използваме една поговорка, “Когато фактите говорят, даже боговете си мълчат”. Таланта на Меги е изключетелен, бизнес нюха – също. Този бранд позволява на дамите (защото е насочен към дамите, всъщност това е единственият недостатък на бранда) да се докоснат до изключителни модели на рокли за всякакъв повод, до бански констюми и като цяло женски артикули! В добавка с KUPISIVSICHKO – Мегз дава възможност на всяка жена да има красиви неща, за нормални пари. Не е от хората, които слагат огромни надценки. Напротив, тя предпочита да печели от продажби, не от излишни надценки.

Но стига толкова за бранда и сайта, нека сега малко за Мегз..

Мегз е.. Всъщност каква е Мегз? Това е въпроса, който тормози всички. Отговора е много прост. Мегз е себе си. А от това, по-хубаво и по-успешно – няма! Тя не се притеснява да споделя с хората в социалните мрежи за проблемите си, говори открито. не е конфликтна личност. Обаче настъпят ли я – хапе!

Видяхме в едно предаване, което се излъчваше всяка делнична вечер, че за разлика от останалите – Мегз има характер, има принципи, не се страхува да казва на хората нещата в очите! Качество, което нашият екип оценява изключително много, а липсва в 99,9% от хората. За мен и за по-голямата част от аудиторията – тя беше истинският победител, защото тя НЕ предаде себе си и се изправи сама срещу всички. Тя изтърпя нападките, грубото отношение и дори към днешна дата, може би е загърбила всичко и гледа с добри очи на тези хора, но за зрителите – те изглеждаха като едно стадо кръвожадни, което искаше да разкъса единствената си плячка!

Мегз е една много позитивна личност, от която може само да се учите!

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.