ХИТ! Андреа и Sergio представиха “Heart Beating Hard”

 

Андреа отново показа, че няма спирка пред нищо! Този път атакува международният пазар, заедно със Sergio. Песента определено ще се наложи сред клубoвете навън, а и не само. И този път всичко е изпипано до последният детайл. Факт е и друга новина! АНДРЕА Е ПОДПИСАЛА С JHaps Records! 
 Да, знам какво очаквате. Колко гледания ще събере за 24 часа. Първо: свикнали сте на една манипулация и на големи абсурдни цифри, които са НЕреални! (поздравяваме Андреа, че не си купува гледания). Второ: с проектите за чужбина стават нещата малко по-различно. Там една песен се развива с времето. Не отшумява за 3 месеца, даже напротив. Може да е нужна година на парче за да се наложи като тотален хит. Андреа вече има няколко: I wanna, Love is mine, I wonder why, Passion, Vitamin, Champagne, Bounce, Show la ca Paris, Only You, Hayati, Besame, Chupacabra, Zvuk, Pozovi me и други.
 Все пак, Андреа си остава нашата най-гледана българка! (говоря в женски род). Песента ѝ “Употребена” се радва на над 35 000 000 гледания!
 Но да се върнем към новият проект..
“My heart is beating hard for you, babe all I want is you, by my side day and night!
My heart is beating hard for you, babe all I want is you, by my side until I die!”
” – Sergio и Андреа разказват за една една истинска любов, която е поднесена с изключителен бийт и ефектен клип! В клипа виждаме и едно познато на българската публика лице – Нора Недкова.
 Андреа винаги си е пожелавала европейски хит и ето, вече го има! Това е песен, която те кара да се замислиш за някого, докато я слушаш! Подкрепена със силния видеоклип – сега остава само песента да достигне до голямата аудитория. За ТВ ротацията за сега се знае, че ще е по FenTv, Balkanika и Hit Mix Channel.
 
Определено това ще бъде soundtrack-а на лятото, а и не само!
 
А какво мислите Вие за песента, ще очакваме вашите коментари.
Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.