АНДРЕА ГИ РАЗБИ! Удари в десетката с “Heart Beating Hard”

 

За пореден път, Андреа доказа коя е и на какво е способна! Новият проект на певицата е буквално залят само от положителни коментари! Нещо, което в последно време не се е случвало при другите от бранша.. Интереса към проекта е изключително голям, затова говорят и гледанията под клипа в YouTube! Те са над 129 000, за по-малко от 24 часа, което е прецедент за песен, която е на английски език! (Припомняме Ви, че Андреа е една от малкото певици, които не си купуват гледания!) Стремглаво се изкачва в “Trending.. ” класацията на YouTube, а съвсем скоро ще оглавява родни и западни класации!

Хора от каймака на обществото, заедно с фотографи, гримьори, коафьори, стилисти, фенове и почитатели на друг стил музика – не спират да пишат на певицата в Instagram! Тя от своя страна прави Screenshot и ги публикува като история в същата социална мрежа! Редица влогъри започнаха с реакции на песента, очаквайте скоро да качим най-добрите!

Ето ви малка част от коментарите за проекта:

И това е само малка част! Ние също поздравяваме Андреа за добре свършената работа, защото – признаваме си, не спираме да я слушаме!

Пожелаваме тази песен да звучи навсякъде, цяло лято, а и след това! 

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.