Истината за Suzanitta!

 

Ние знаем, че очакваш нещо хипер скандално, заради заглавието, но ако е така – затвори тази статия. Тук няма да видиш как оплюваме Сузанита, тук ще поговорим за това, каква е Сузанита!

Сузанита е едно абсолютно нормално момиче, което се появи във време, в което българите отчаяно искаха да мразят нещо или някого. Както самата тя се иронизира – стана известна с един скъсан чорапогащник. Но истината е съвсем друга..

Просто ние българите искаме да мразим нещо. Или някого. И колко удобна се оказа Сузанита.. Да, защо да не си загърбим сивото ежедневие и да се посмеем малко на чужд гръб? Че иначе как ще спим спокойно довечера, ако не сме разбрали, че има хора, на които им е по-гадно от нас..

Е, това не се случи. Сузанита се оказа, че има няколко качества, които липсват на много хора. На първо време, Сузанита има стабилна психика. Вие давате ли си сметка, че оплювахте и се гаврехте с момиче на 14 години, което е във една крехка връзраст?! Знаехте ли какво може да последва? Знаехте ли, че на запад, е имало деца, които са слагали край на живота си, заради такова унижение? Не разбира се, важно беше да пооплюем някого и да заспим спокойно..

Е Сузанита обаче, прие всички нападки и гордо отстоя на тях! Защо ли? Тук идва фактор номер две! Сузанита има подкрепата на семейството си, а това не е никак малко! Защото докато я обвиняхте че пуши или се татуира, замислете се какво сте правили вие на нейната възраст и как сте се крили от родителите Ви.. Защото е най-лесно и удобно тя да е виновна и за дупката в озоновият слой..

Все пак, Сузанита не е глупава! Сузанита знае какво иска и го постига! Защото ако оставим клишетата и вече промитите мозъци на хората, колко от Вас на 14 са си изкарвали парите сами, а не са разчитали на “мама и татко”? Колко от Вас, са бягали от това да започнат работа и са го отлагали до последно? Мда, така погледнат проблема не е вече Сузанита, нали?

Имаше редица изпълнители, които подкрепяха Сузанита. Гери-Никол, Галин, Галена и Андреа са само малка част от имената, които видяха потенциала в това момиче от самото начало. Докато Галин, Галена и Гери-Никол, изпълняваха “Луцифер и Буда” по свой участия, то Андреа искаше да запише дует с нея.


И се случи. Яви се летният хит “Строго забранено”, който пък беше приет изключително интересно. Нямаше влогър, който да не реагира на песента. Нямаше човек, който да не оплюе проекта. Поне в началото. След това си тананикаха песента, песента звучеше от всеки клуб и всяка кола.. Всъщност, тук е момента да отблежим, че след Андреа – масово изпълнителите налетяха Сузанита като лешояди, защото чрез нея, можеха да се докопат за иначе недостижимите за тях, милиони гледания в YouTube!

Та по темата.. Не съдете за книгата по корицата. Това е нашият съвет. Вие познавате сценичният образ на Сузанита, а не човека зад него. Първо го опознайте, а после плюйте!

Facebook Comments

3 thoughts on “Истината за Suzanitta!

  1. Като добавка искам да кажа, че Taylor Swift също е започнала музикалната си кариера на 14 и също е имала пълната подкрепа на родителите си.

     
    1. Едно е Taylor Swift едно е сузанита нали се сещате Taylor Swift е 1000 пъти по-добре от Сузанита, защото на 14/15 години не е пушела пиела или пък употребява нещо пък най-малкото е да е имала татуировки! Затова не стравнявайте Taylor Swift (много известна поп певица!) с Сузанита! И да аз не съм фен на тези отвратителни песни! Всеки си има вкус 😉 Затова който както иска е я съди и има за какво

       

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.