Отново Suzanitta ли е проблема? WTF?!

 

И така. Отново пиша за Сузанита, защото явно интереса към нея е повече от огромен и няма да отшуми.. Не и в близкото бъдеще!

Това което ме потресе, обаче беше съвсем друго. Днес нямаше медия, която да не отрази факта, че някой от някъде си, никому неизвестен и ненужен, подал сигнал в “Държавна Агенция Закрила на Детето”, както и СЕМ..

Изваден бил предтекста, че Suzanitta показвала среден пръст, имало туъркове и навеждането към колегата, който участва в песента и клипа, било за орална любов..

Ха, ха, ха.

Първо, в клипа няма никъде орална любов. Вижда се как Сузанита си изважда дъвката и след това се навежда, но.. Ако е изпуснала нещо и го търси?! Защо веднага си мислите за такива неща? Не трябва ли всички вас да сезират, за нещата които си мислите, а обекта на вашата фантазия е 15 годишно момиче?! Не се ли срамувате от мислите си?!  В странна държава живеем, честно..

Второ, скъпи хейтъри и възмутени родители – огледайте се! Първо се запознайте с вашите деца, какво правят в тоалетни, на пейки, в училища и на разни други места, тогава плюйте! Лесно е, когато сте цяла глутница заблудени овце, тръгнали да плюете едно момиче, които гради кариера и НЕ различавате сценичен образ от това каква е в живота..

Наистина, много Ви моля занимавайте се с неща, които ще са Ви от полза. Оставете момичето да си прави кариерата! Защото тя я направи благодарение на Вас! Нещо повече. раздухайте сега скандала, направете Сузанита още по-популярна, а новата песен още по-гледана.. А междувеременно, вярвайте си, че ще дойде ден, в който ще я засегне вашето мнение..

Сузанита, екипът на BG Vip News те поздравява за добре свършената работа! По имидж, песни, визия и всичко! Бъди жива и здрава, обичана от важните за теб хора и все така целеустремена! Не се променяй!

 

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.