За Боян Петров..

 

Не, ние няма да сме поредната медия търсеща сензация и измисляща си неща.. Всички знаем, колко удобен беше Боян Петров за тях. То не бяха статии с измислици, то не бяха изказвани лични мнения, а пък новините и новинарските медии знаят че обичаме приказките с щастлив край и до последно поддържаха неща..

Това е последната публикация на Боян Петров. Разгледахме днес профила му във Facebook (а и как няма, след като последните дни той беше тема номер 1) и открихме доста интересни неща. Изключително интелигентен човек, човек търсещ нови усещания, или просто неща, които са го караши да се чувства жив.

Какво можем да кажем за него ли?! Не много (само защото не бяхме запознати с него обстойно). Но не можем да кабем нищо лошо. Напротив. Замислете се колко хора губят времето си в мечти, вместо да ги изживяват? Замислете се колко пъти сте се спирали да напрвите нещо по една или друга причина!

А на фона на живота на Боян, много хора биха се отмазали и биха изпаднали в депресии. Сблъсъците с тежките моменти са го направили по-силен (не само на статус във Facebook). Това е човек, от когото всички можем да се учим. Това е и човека, които днес обявиха за мъртъв. Но той никога няма да умре! Защото той винаги ще бъде жив в сърцата на близките, приятелите, роднините или просто познатите. А сега след тази популярност – определено ще бъде жив в сърцата на много хора!

Поклон Боби!

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.