Помогнете на Снежанка! + информация от майката на Снежанка!

 

Здравейте, единственото за което ще Ви помолим е да помогнете на Снежанка.. 🙏 Вярваме, че има добри хора, които ще помогнат.

 

Ето какво написа майката на Снежанка в профила си във Facebook:

 

МОЛЯ ЧЕТЕТЕ ВНИМАТЕЛНО!
Съжалявам, че трябва да споделя с вас това, Много мислих дали да го сторя и споделяйки с приятели реших да го направя.
Знаете за какво се боря, рехабилитация, Делфинотерапия. Знаете, че 4 поредни години по това време със, Снежанка провеждаме Делфинотерапия.
Бях зарязала кампанията и известно време, защото аз самата не се чувствам добре, но си казах, че не е честно спрямо детето ми. Понякога съм много активна, друг път съм в затишие, на приливи и отливи съм, като всеки човек си имам и своите падания и ставания.
Проверих наличността в дарителските сметки на, Снежанка и бях сигурна, че са достатъчно за поредната Делфинотерапия. Свързах се с Полската фондация чрез, която две години провеждаме терапията, уговорихме дати ит.н. Напарвих резервация на самолетните билети, както и за настаняването. До тук всичко, добре. Когато споделих на моята адвокатка и приятелка, Снежина Спасова, че ще пътуваме, тя ми каза, че времето да получа разрешение от съдия за освобождаване на сметките е прекалено малко и най-вероятно няма да успеем. Въпреки всичко написа молба и я внесе в съда. Сподели ми, че ако е някой друг никога няма да се заеме с това, защото както споменах време няма. Обясни ми, че понеже, Снежанка вече е над 18 години процедурата е по-различна от преди и изисква повече време. Тоест вместо да е по-лесно, всичко става по-трудно.
Въпреки всичко успях да получа разрешение за 3 дни. Както, адвокатката ми каза, това си е чисто чудо. Благодаря и, за това, че направи всичко възможно да получа разрешение в този кратък период и, за това, че е голям професионалист.
Та така, не знам какво съм смятала, но се оказа, че не съм сметнала вярно. Адвокатката до последно ми казваше, че парите няма да стигнат, но аз категорично отричах. Оказа се права. Направихме превода от сметката на Снежанка в тази на фондацията, платих самолетните билети и остана да се плати настаняването и трансфера. След, като направихме плащането от сметката и, и платих билетите разбрах, че парите не достигат с 1200 лв. До сряда трябва да съм платила настаняването и трансфера. Пътуваме на 27 май, на 28 май ни е първата терапия. Скоро ще кача тук документи от банките, както и ще ги изпратя на DMS.
Много мислих дали да споделя това с вас и реших да го направя. Истината е, че се страхувам от лошотията на много от хората. По-добре се чувствах, когато не знаех, за тяхното съществуване, когато не подозирах, че света е толкова лош. Писна ми разни сърдити хора да търсят под вола теле. Писна ми хора без собствено мнение да се месят, да обиждат, да ми внедряват вина, за това, че се боря. Писна ми да чета, че съм живеела на гърба на детето ми. Жалкото е, че никой не вижда колко добре гледана е тя, как е обгрижвана и обичана, като истинска принцеса. Писна ми да чета, че събирам пари за екскурзии. Не разбирам, защо света трябва да е толкова лош?
Притесненията и тази година са ми същите, като предните. Не мога да резервирам от рано за настаняване и билети, защото, Снежанка вече е млада дама и, като всички момичета на нейната възраст има цикъл. Съобразявам се с него, следя, смятам, за да не се случи издънка. Високите цени на всичко също ме притесняват. За съжаление не сам тази терапия е скъпа, всичко свързано за деца с проблеми е много скъпо. Било инвалидна количка, ортопедични обувки, шини, вертикализатори ит.н…Само една инвалидна количка, която е приспособена за много тежки деца под тежки имам в предвид двигателното им състояние струва над 1000 лв. Държавата си измива ръцете с някакви 450/480 лв. за обикновена рингова количка и от там натам се оправяй сам. Знаете ли, Полската фондация при, която провеждаме Делфинотерапия спонсорира Полячетата всяка година и лято и зима. Лятото дечицата с проблеми правят курсове по Делфинотерапия, а зимата ги учат да карат ски. 🙂
Та да премина към важния въпрос. Какво съм смятала, какво не съм, за първи път ми се случва да не объркам така нещата. Нашият приятел, Устата вчера пусна в неговия личен профил апел, който иска да помогне, а сега го правя и, аз.
Няма да поставя дарителските сметки, защото от тях не мога да изтегля. За нова молба в съда е прекалено късно, времето е малко. Ще споделя с вас
PayPal:anna800625@abv.bg сметката.
Ще споделя също така, че пари в тази сметка има, но досега много рядко се е налагало да тегля от тях, единият път беше в Полша, да платя на Снежанка едни ортопедични обувки. Тези пари съм споделяла с вас ще се използват след, като прекратя кампанията. Ще се използват за рехабилитацията на, Снежанка, която е хубаво да се прави всекидневно докато е жива. След малко повече от година, аз ще получавам само пенсия, която е 236 лв. Най-вероятно ще мога да кандидатствам по-някоя програма, но знам, че парите ще са недостатъчно за всички нужди на детето.
Напълно честна съм с вас, както винаги до сега, въпреки, че това ми изигра не веднъж лоша шега.
До сега има събрани 500 лв., 300 от една приятелка и нейни колеги и 200 от Устата. Благодаря им от цялото си сърце и душа, за желанието да помогнат. В PayPal от вчера има дарения от 70 лв.
До крайната цел остават 630 лв.
Вярвам, че с ваша помощ ще се съберат.

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.