Честит рожден ден, Галена!

 

Безспорно Галена е най-обичаната родна звезда. Не, не само от фенове – много колежки я поздравяват за това, което е. А какво е Галена ли?! Хм.. Галена е един продукт, който няма изчерпване и насищане.

Какво направи Галена ли? Даде домашно на много колежки през годините. Иключителни клипове, безапелационни хитове – това е запзената ѝ марка. Да, Галена е трън в очите на много хора с успехите си, но те да концентрират злобата си в хъс за работа.. Но Галена не е конфликтна личност и не отвърща на нападки!

Множество награди и признания са само част от колекцията ѝ с отличия за работата ѝ през годините. Тя се доказа като име и като еталон за качество, професионализъм и класа. Тя е един от малкото изпълнители, които наистина контактуват с феновете си и това им носи наслада.

Галена, бъди жива и здрава! Бъфи все така успешна, хитова и продуктивна! Ти си ддин страхотен човек и стахотна майка, която ние не се съмняваме, че ще бъде пример за децата си! Пожелаваме ти да бъдеш здрава – както ти, така и важните за теб хора! Пожелаваме ти също да обичаш и да бъдеш обичана!

Не спирай да бъдеш това което си! Номер едно вече толкова години и същевременно толкова земен и чист човек! Обичаме те!❤

И помни.. You are the Boss!

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.