Тита представи “Photoshop” и даде заявка за турбо хит!

 

Днес Тита направи премиера на новият си сингъл “Photoahop”. Парчето е изключително разпускащо и готино. Музиката е дело на Roasty Soave, аранжимента е дело на Криско. Текста на Криско и Боро Първи. Видеото е изключително ефектно, за него се е погрижил Кирил Киров – Кико. В клипа освен че виждаме Тита в перфектна форма и изключително секси, гръцките острови също са приятна гледка! Браво на всички замесени в проекта!

Определено чакането си заслужаваше. “Photoshop” не само ще се нареди до летните хитове, а ще държи лидерска позиция в чартовете дълго време.

С “Антилопа”, Тита много всигна летвата. Няма клуб, от който да не звучи хитовата песен. Дали “Photoshop” ще надмине успеха ѝ, скоро ще разберем (но ние не се съмняваме!) До тогава, приятно слушане на Вас, а на Тита – много приятни емоции на абитуриентският бал, успешно взети матури и заслужена почивка.

P.S. За малко да забравим, нашият екип пожелава успех на Тита и на предстоящите награди на БГ Радио в Благоевград, както и на BG Music Festival в Сандаски и на The Voice Tour!

 

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.