She is the queen.. Да, да, да!

 

Гери-Никол определено е един от най-успешните музиканти в България, макар да не е 10 години на сцената. Тя дойде, попя и се качи на върха! И колкото и да не Ви се иска – тя няма да слезе от там.. А знаете ли защо?!

Защото на нея не ѝ пука за някакви си награди или концерти, а когато фактите говорят – нищо друго няма значение. Последното ѝ парче беше от преди 10 месеца, но не минава party night без него.

Все пак “Напра’о ги убивам” е най-гледаното поп-парче за изминалата година ( над 37 200 000 гледания в YouTube)!!!

Представете си изненада на меломаните, когато Гери-Никол дори НЕ е номирана за наградите на родно радио, при такъв успех! Заваляха хиляди коментари, запитвания и читателски сигнали (дори и при нас), какво се случва и защо нещата не са реални..

Всъщност, големият въпрос е – Защо се преструвате, че Гери-Никол не съществува?

Особено след като тя е най-търсеният и аплодиран изпълнител както по клубове, така и по концертни изяви..

Може би, истината не изнася на определени хора и искат да хвърлят прах в очите на хората, но в “ерата на интернет” нещата са много по-различни и хората имат яснота какво всъщност се случва!

 

Да, Гери-Никол е фактор, който обаче се опитва да бъде пречупен по такъв нелеп начин.. Да, ама няма да стане, защото питате се как приема нещата Гери ли?!

Изобщо не ѝ пука. С или без номинация или награда – тя си остава победител и кралица на Българската поп музика. Момичето прави най-големите хитове, едни от най-скъпите клипове и мислите че ще я “впечатлите” като я пренабрегнете?! Нелепо е, защото я мотивирате.

Съвсем скоро излиза новият ѝ сингъл “Над Закона”, а той ще надмине успеха на предходната песен. А до тогава, поздрав с “Напра’о ги убивам”, защото това направи тя – уби ви!

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.