Сузанита и Орхан Мурад атакуват с дует утре!

 

Точно така! На 13 юни 2018, точно в 20:00ч, премиера ще направи дългоочакваният дует между Сузанита и нейният баща – Орхан Мурад!

*Всъщност, семейство Мурад ще бъдат на гости на Гала в “На Кафе” – утре, има вероятност да пуснат парчето тогава! 😉

 

Силно се надяваме, това да Ви набие в главите, че Сузанита има пълната подкрепа на родителите си и скача в по-дълбоки води! Можете да я наречете всякаква, но на нейните години не сте си изкарвали сами парите, нали? Тук е момента да поздравим Сузанита – изглежда повече от перфектно и ние ѝ пожелаваме да бъде все така! ❤

Всъщност, новата песен ще се казва “Откриваме сезона” и ще видим колаборацията между баща и дъщеря – музиканти, изпълняващи различен вид и стил музика. Колаборацията ще бъде повече от успешна, гледаемостта на видеото в YouTube ще е отново рекордна. Ние не се съмняваме че ще завалят негативни статии и коментари, защото българина не се научи да оценява чуждият труд и успех, а знае само да шлюпи семки и да плюе..

Последната колаборация на Сузанита е с Ангел, а песента е повече от успешна и звучи от всеки нощен клуб в страната! Парчето за месец има над 3 600 000 гледания в YouTube!

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.