Орхан, Шенай и Сузанита – семейството, за което всички говорят.

 

(Снимка: от Instagram – “На Кафе”)

Орхан, Шенай и Сузанита бяха специални гости в предаването “На Кафе” с Гала по Нова Тв. Това, което показаха и казаха обаче – не се хареса на всеки..

Ще попитате защо ли? Защото е лесно да плюеш, но не е лесно да имаш толкова сплотено семейство като тяхното. Не е никак лесно, да седнеш и да говориш с детето си за всякакви теми: секс, наркотици, гаджета.. Особено когато е в такава възраст.

Какво видяхме всъщност? Ние лично НЕ видяхме нещо, заради което тези хора да бъдат оплювани, напротив. Колко от вас РОДИТЕЛИ, реално знаете къде са децата ви и какво правят?! Колко от Вас ДЕЦА, се криете да пушите, пиете и като цяло водите двоен живот – пред приятели едни, пред семейство други.. (Ето тук  “Закрила на детето” трябва да се сезира към този глобален проблем, не към Сузанита..)

Тази сутрин, видяхме нещо, което ни хареса. Едно семейство, което се подкрепя и минава през всякакви изпитания от живота,че и от хорската злоба и завист! Едно голямо БРАВО!

 

Очакваме тази вечер в 20:00ч да направи премиера “Откриваме сезона”, една дългоочаквана колаборация между баща и дъщеря! Ще Ви издадем само, че песента ще Ви бъде лекекичко позната, защото ще бъде римейк на този вечен хит! ⬇

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.