Андреа за пореден път доказа коя е!

 

За поредна година, Андреа получава големи отличия зад граница. Няма друг такъв изпълнител, който да прославя България по света!

Андреа е награждавана изключително много пъти с награди, които са изключително тежки. Тази година на наградите на “EnModa”, тя получи цели две отличия. “Най-добър български артист”, както и “Най-бляскав европейски изпълнител”!

Определено извън границите на България, труда на Андреа се оценява на изключително високо ниво! Тя доказа, че не е нужно да имаш продуцентска компания зад гърба си, ако носиш артиста в себе си!

Дори може смело да се каже, че след раздялата на Андреа с бившите си продуценти, тя започна да покорява нови върхове!

Все пак, нейната продукция винаги е била на световно ниво и макар да е забавяла проектите си малко по-дълго – никога не е разочаровала феновете си!

На наградите на “EnModa”, Андреа бе забелязана в компанията на световни звезди като: Claydee, Faydee, Super Sako, Mario Joy, Anda Adam и Otilia.

 

С Otilia имат изключително силен европейскк хит, дори е време да се замислят за втори!

Снимки от събитието:

 

Каквото и да кажем ние – фактите говорят сами! Андреа си е Андреа и стигане няма. Все пак, след успеха на “Heart Beating Hard” – нищо чудно, догодина да грабне всички статуетки на церемонията! А годината не е свършила, Андреа ще представи поне още един дует, в който пее “You are my Marrakech”

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.