Николета Лозанова – най-следваната българка в Instagram!

 

Тя няма нужда от представяне. Тя успя да реализира мечтите си, защото е толкова красива, колкото и амбициозна. Тя е Николета Лозанова!

Тя е формулата за бърз успех на продукти, дрехи или предавания. Тя е тази, за чийто живот и визия всяка мечтае! Тя е тази, която знае какво иска и го постига с изключителна лекота! И няма списание, на което Николета да не е била корица..

Опредлено хиляди жени въздишат по настоящата ѝ половинка – футболиста Ники Михайлов, а двамата.. ❤ Двамата просто излъчват любов! ❤ Любов, която дори чрез фотоси в социалните мрежи, успява да докосне почитателите и на двамата зад екрана! Ники и Ники.. 💘 Все пак да не забравяме и малката Ники! (Която ако върви по стъпките на майка си – след няколко години може да я надмине! Да, ако има жена която да надмине класата, стила, красотата и грацията на Николета, това може да бъде само дъщеря ѝ Никол!)

Николета е най-следваната българка в социалната мрежа INSTAGRAM. Звездата има над 628 000 последователя, с което задминава успешни певици и редица популярни личности. И как няма?! В профила ѝ може да видите снимки от мечтани дестинации, екзотични ястия или острови или просто да следите за последните тенденции в модата.. Да, Николета Лозанова изигра картите си повече от перфектно. Няма човек, който да не знае името ѝ!

Освен с кариерата си на модел, тв водещ и прекрасна майка, Николета Лозанова отскоро пусна собствен бранд бански костюми (NL4YOY), който се радва на изключителен успех! И как няма, все пак това е Николета, името ѝ е еталон за качество, каквото предоставя на клиентите с банските костюми. Повече можете да откриете на ➡ www.nlforyou.com ⬅, както и да разгледате моделите.

Една от истинските приятелки на Николета е певицата Андреа! Двете преминаха през много неща, караха се, но явно са намерили общ език, защото и към днешна дата са изключително близки. Освен това, публиката ги обожава като светски тандем. Двете са изключително красиви и сексапилни жени! Дори преди дни, Андреа позираше с няколко бански от бранда на Николета..👙

 

През последните години се появиха доста момичета, които без капка срам даваха мило и драго да бъдат Николета! Следяха с какъв цвят коси е, какъв грим ползва, как се облича.. Ах тази Николета! Уви, копия много, но кралицата е само еднa и короната се носи с високо вдигната глава👑! Няма по-успешен продукт и модел от Николета Лозанова.. Всъщност, няма и по-успяла и красива жена, но нека не Ви комплексираме толкова.. 🙈

 

Ники, целувки от нашият екип!💋

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.