🎉Честит рожден ден, Анелия! 🎂

 

На 1-ви юли, рожден ден празнува една от най-обичаните изпълнителки в България. Една от малкото, която сама може да изнесе концерт и да напълни голяма зала. Една истинска звезда в българската музика – 🌟 Анелия 🌟

Какво можем да Ви кажем за Анелия? Че още с първата си песен през 2002 година “Погледни ме в очите” – тя прикова погледите към себе си, та чак до ден днешен! Тя е певицата, която не е имала слаба година и всяка песен се превръща в тотален хит! Тя носи артиста в себе си, а таланта ѝ – пред него сме безмълвни!

Анелия винаги е била певица от висок клас! Тя е жената, която въпреки големите си успехи, не се главозамая – напротив, продължава да бъде един прекрасен човек, който участва в безброй благотворителни кампании и организации за хора и животни! Смело можем да кажем, че Анелия е човек с главно Ч!

Сред творчеството на Анелия ще откриете много различни проекти. През балади, дискотечни парчета и умерени песни, поднесени с ефектни видеоклипове. Певицата е винаги в крак с модата, но същевременно поднася нещата с финес, а не по вулгарен начин!

Наистина, каквото и да кажем ще бъде изключително малко, за да отдадем чест и почитания към успехите и труда на Анелия през годините! Затова ще отправим пожеланията си към нея!

Скъпа Анелия, ти си една от малкото истински и ярки звезди в България! Ти си един музкант, с когото държавата ни се гордее! Бъди жива и здрава и все така нахъсана за работа! Надяваме се да бъдеш обичана от важните за теб хора и почитателите ти да се множат след всеки проект! Бъди винаги все така добра майка, защото най-важното нещо на света – това са децата! ❤️ Обичаме те! ( от екипа на BG VIP NEWS)

А сега ние ще Ви поздравим с нашата любима песен на Анелия ⬇️😍

 

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.