“Златото на тати” – една от най-желаните песни!

 

Определено Алисия и Тони Стораро са две от най-ярките звезди на Фен Тв. След вече няколко успешни колаборации като “Не давам да си чужда” и “Добре ти беше”, сега “Златото на тати” се превърна в тотален хит, веднага след излизането си.

Всъщност, никой не очакваше дует от двамата изпълнителя точно сега. Всички мислеха, че изпълнителите ще предложат самостоятелни парчета, но пък ни изненадаха с турбо дискотечен хит!

”Златото на тати” се превърна в хит, наистина малко след като излезе. Нашият екип забеляза, че още същата вечер след премиерата си, хората знаеха парчето на изуст, а DJ-те го ротират по 3 или 4 пъти на вечер. Защо ли?! Защото хората си го пожелават постоянно! Защото е една от малкото песни, които стават за слушане!

Всъщност, има нещо, което ни държи вниманието насочено към Алисия.. Певицата публикува кадри, които НЕ са част от нито една визия към “Златото на тати”. Дали хитовата изпълнителка пак няма да ни изненада с нещо ново? ⬇

От доста време се говори за втори дует между нея и група СкандаУ, но не знаем нищо по въпроса.

Хайде, за Тони Стораро знаем, че ще извади песен със злаглавие “Шефката”, с участието на Галена, но за Алисия.. Предстои да разберем 😉

 

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.