Емануела и Джордан клипираха първият си дует в “Пайнер”!

 

Определено това е най-чакамият дует за лятото! Емануела направо подлуди меломаните, когато още по време на интервюто ѝ за “На Кафе” с Гала, разкри че след гостуването си отива на запис за песента ѝ с Джордан!

Още от тогава, меломаните са в тотална истерия по проекта, още преди да са го чули и видели! Безбройните фенове на Емануела и Джордан са крайно нерърпеливи и очакват всеки ден появата на парчето! Графикът на Емануела е препълнен, а предложения за още участия към нея валят непрестанно! Определено тя е топ изпълнителят за 2018 година! А “Гледай ме на снимка” е най-ротираното парче в нощните клубове!

Джордан от своя страна продължава да бъде в центъра на купона с “Мармалад” – парче, което публиката обикна от първо слушане! Изключително талантливият изпълнител неспира да изненадва феновете си!

Предвид предишните им дуети, симбиозата между двамата е повече от успешна! Те са един от малкото тандеми, които публиката харесва страшно много! В клипа, който Джордан публикува във Facebook, Емануела говори за едно момиче на име Ванеса, което явно взима участиеи във видеото ⬇

 

А сега може да се насладите на предишните им проекти, докато чакаме новата песен!

 

ВИЖ И ЧУЙ – “От мойта уста”

ВИЖ И ЧУЙ – “Емануела”

ВИЖ И ЧУЙ – “Пълно перде” (ДЕМО)

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.