Защо поп-фолк музиката е виновна за всичко?

 

От доста години, редица популярни хора се опитват да застанат и да плюят по най-харесваният жанр. Един стил музика, който никога няма да престане да съществува, колкото и да им се иска на някои..

Защо жанра няма да изчезне ли? Защото въпреки изкуственото налагане на другият стил музика, въпреки дискриминацията на поп-фолка, той оцеля през годините! И ще продължи да оцелява!

Защо всъщност плюят жанра?! Заради текстовете ли? Не бъдете поне лицемери, моля ви! Текстовете на БГ музиката далеч не са по-различни, особено като знаем аудиторията, която е в диапазона между 12 и 20 години. А клиповете?! Далеч не отсъпват на разголването и на провокацията.. ама никак даже!

А в поп-фолка има такива песни и клипове.. Които са на световно ниво! Да, направени с многк по-малко средства, но се получава един много качествен продукт!

Какво се получава всъщност? Музиката започва да се оеднаквява. БГ музиката, колкото и да не си признава, започва да звучи все повече като поп-фолк! А да не говорим какви изпълнителки роди през последните години.. Има общо 3 песни, а самочувствието ѝ е по-голямо от на Лили Иванова и Слави Трифонов, взети заедно и умнижено по 7!

Славата е многк преходно нещо. Истински големите имена не се занимават с подобни неща. Те си правят своето творчество, гледат в собствената си паничка. А така и трябва. Когато един човек е щастлив и удовлетворен от себе си, той не се занимава с да съди другите хора!

Но нека поп-фолка е виновен за озоновата дупка, за климатичните проблеми, изсичането на горите, унищожаването на планетата, бездомните животни, положението в държавата и безработицата. Удобно, нали?

Колкото и да го плюете поп-фолка, той винаги ще бъде в сърцата на хората! Това ще бъде музиката за маса, за дискотека и като цяло за забавление. Има толкова много изпълнители, които правят качествена продукция и могат да напълнят концертни зали със самостоятелни комцерти, че не е истина!

Нашият екип много би се радвал, ако всъщност няма делене на жанрове в музиката, а изпълнителите от различни стилове се подкрепят!

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.