Татяна и Adnan Beats извадиха хита на лято 2018г!

 

Екипът на “BG ViP NEWS” си беше обещал да се отдаде на заслужвна почивка, но след като чу новата песен на Татяна и Аднан Бийтс – просто не се сдържахме.. 

Днес (в необичаен час около 12ч на обяд), премиера направи новата песен на Татяна и Adnan Beats. Е, парчето говори само за себе си! Чист първокласен хит! Клип, текст, мелодия, визия – просто няма за какво да се захванеш. Дори да не си фен на един от двамата изпълнителя, няма как да отречеш добре свършвната работа. Е, освен ако не си крайно недоволен от живота си и не обвиняваш тях за цената на петрола или озоновата дупка.

Музиката, текста и аранжимента са дело на най-младият и нов хитмейкър – Adnan Beats. Момчето, което превзе публиката с творчеството си, без продуценти, без нищо. Браво, Adnan! Клипът е дело на Николай Скерлев!

За Татяна какво можем да кажеш – изключително красиса и амбициозна жена! Прекрасна майка, прекрасен артист! Тази жена е съчетала образа на майка и образа на успешен изпълнител. Татяна е един от изпълнителите с огромна фенска маса и разнообразно творчество! Всички изпълнители завиждат на Татяна за успехите ѝ през последните години.

Нашият екип позна преди време победителят на тазгодишният конкурс за песен на Евровизия. Е, бъдете сигурни в едно. Още от тази вечер започва ротирането на “Хита на лято 2018”. Защото това е хита на сезона (дори и през септември ще си остане едно от най-ротираните парчета)

 

ВИЖ И ЧУЙ ⬇

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.