Лорена отбелязва 2 успешни години на музикалният пазар!

 

Лорена определено успя да се наложи като фактор в българската музика още с дебютното си парче – “Все ми е тая”, в което участие взима и Галена.

Всъщност, именно Галена среща Лорена с Оцко и от там се ражда първият ѝ хит – “Все ми е тая” с над 10 000 000 гледания в YouTube.

 

Малко след това, започва търсенето на Лорена за участия, макар и с една песен. Една песен, за която нейните колежки определено могат да завиждат много, защото дори сега ( лято 2018) се върти все още в клубовете!

Не минава много време и през декември 2016 година е факт второ парче на Лорена. “Жена за лудницата” отново се радва на огромен интерес и още с премиерата си – завладява клубовете в цялата страна! 

Това засилва интереса към Лорена и носи само дивиденти на изпълнителката от Hit Mix Music.

Минават още няколко месеца и през месец Май 2017-та година, бял свят вижда парчето “Като теб такава”. Отново само суперлативи и много участия за изпълнителката, която видимо е най-успешният артист на Hit Mix Music. 

 

И фокато всички мислят, че “Като теб такава” е предложението на Лорена за лятото, то на 25 юли 2017 година се появява “Нощт гърми” – съвместен проект с Галин, който отново донася много положителни дивиденти за Лорена, защото сега парчето се ротира по две музикални телевизии – Тв Планета и Hit Mix Channel!

Тъй като двете парчета за лятото на Лорена се развиват много добре, тя реши да им даде живот. Затова на 24 декември 2017, тя подари на публиката прекрасната балада “Внимавай какво си пожелаваш” съвместно с Джордан и Евгени Генчев. Феновете бяха очаровани, не само защото е първата балада на Лорена, а защото отива много на гласа ѝ.

Само ден по-късно, на 25 декември 2017 година, Лорена представя следващ сингъл – хита “Ако можеш”. Тук тя сменя Оцко като автор на музиката и аранжимента, но парчето има адски хитов заряд и се превърна в най-гледаното парче за 24 часа в YouTube, което бе голямо постижение за Лорена. 

Минава известно време и отново през месец май, но през 2018, певицата пуска проекта “Нищо”, който отново се превръща в тотален хит и още същата вечер завладя клубовете в страната. Това което направи силно впечатление беше, че когато DJ-я пусна песента за първи път, хората я знаеха на изуст! 

Определено Лорена е най-силният дебют през последние години! Нашият екип пожелава много лични и творчески испехи на певицата 🎂 И имаме едно запитване.. Дали да очакваме новото парче именно днес? 🤔

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.