Какво всъщност се случи с Instagram профила на Моника Валериева?

 

Вече няколко дни, Моника Валериева липсва на всички, защото профилът ѝ просто изчезна от Instagram. Ей така, без нищо..

Интересното обаче е, че масово българите се активизираха да плюят по нашето момиче, че е била на гости на топ дизайнера – Филип Плейн.

Моника предизвика огромен интерес когато качи няколко снимки с Филип, а вместо похвали и лайкове – заваля някакъв хейт, който не е ясно за какво е.. Е, освен ако не е от завист, защото определено има за какво! (Виж снимките тук ⬇)

Все още не е ясно каква е причината за хейта (дори и нашият екип не може да си обясни), но е факт, че имаше словестна атака срещу нашата моделка.

Моника всъщност е едно изключително земно момиче, което цени свойте почитатели и никога не е отказала да се снима с някого. Тя не се възгордя, въпреки славата и влиянието си, напротив, вместо да се занимава с въздухарство – тя улови вълната и налрави своят успешен бизен с “Miss Monika Lashes” и “Miss Monika Cosmetics”!

Отново с това си начинание, Моника изяде доста хейт и предричаха фалит, още преди да е стартирала продажбите. Уви, не се случи така, както повечето предрекоха. Бизнесът на Моника получи такъв огромен интерес, че масово дизайнери и гримьори започнаха да продават мигли. Е, успяха да достигнат цената на продукта на Моника, но не ѝ качеството – защото в него се увериха всички и няма лош отзив за миглите и продуктите на “Miss Monika Cosmetics”никъде!

Е, сега Моника има един проблем. Опитва се да си върне достъпа до профила в Instagram, но към момента е безуспешно. Тя е пислала на Support-а на Instagram, а те са ѝ отговорили с това ⬇

 

Тя е изпълнила нещата от мейла, но няколко дни стои без отговор.. Много от вас биха си казали: “Е, какво толкова, един профил – тя ще си направи друг”. Да, но не е толкова лесно. Минаха времената, в които си вадехме снимките от фото и ги слагахме в албуми. Днес всичко е в интернет. Всички спомени, всички посетени места, приятни моменти и чатове – всичко е било в профила на Моника. Ако някой знае и може да ѝ помогне – нека се свърже с нея чрез Facebook ⬇

https://www.facebook.com/profile.php?id=100004429890853

Нещо, което ни направи впечатление беше, че когато бившата жена до Филип Плейн плюеше по Европа и България и ги наричаше “село”, масово българите отново оплюваха Моника.. 😐 Тук бяхме без думи! Наистина коментара е абсолютно излишен.

И така, Моника бе обект на хейт и завист. Ние ѝ пожелаваме да възвърне профила си възможно най-бързо. Все пак, тя бе от малкото, които не си купуваха последователи и лайкове в социалната мрежа. И успех на новият продукт “Gold Digger” 🌟

 

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.