🎉Happy birthday Гери-Никол! 🎂

 

Днес рожден ден празнува една от най-големите, най-ярките и най-обичаните звезди в България, а именно Гери-Никол!

Тя няма нужда от представяне. Тя е “Готина и луда”. За себе си казва “I’m the queen” и че е “One of a kind” . За хейтърите споделя “Напра’о ги убивам”. Тя е най-актуалният изпълнител за изминалите 3 години. Нейната звезда изгря още в предаването “Х Фактор”, но заблестя най-ярко още с дебютният си сингъл “Ела и си вземи”.

И ето как всички едновременно пееха нейната песен и плюеха по това изключително младо, адски талантливо и рядко красиво момиче. Да, Гери-Никол е явление в българският шоубизнес и определено настъпи нова музикална ера!

Тук ще попитате – какво лие толкова специалното на това момиче? Много просто, тя не играе по правилата – тя ги създава! Свидетели сме на много изпълнители, които са станали големи имена благодарение на големи музикални компании и след тях вече не са фактор в музиката. Свидетели сме и на изпълнители, които над 10 години нямат дори един хит и са просто “пълнеж”. Свидетели сме също на изпълнители, които са супер безлични и дори не ти се занимава да ги оплюеш. Е драги читатели, Гери-Никол без продуценти разказа играта на всички!

Но нека Ви обясним как всъщност се случва това. Просто тя има онова нещо, което нямаш ни  най-малка представа какво е, но ти държи интереса.. Дали ще бъде просто да я оплюеш, от интерес към своята любима или просто защото всеки говори за това – говори само едно. Браво на Гери-Никол, изключително добре свършена работа!

Какво можем да кажем за Гери-Никол? Тя е меко казано на световно ниво. Определено не е артист, на когото българската публика би му била достатъчна. Тя заслужава да бъде редом до големите имена като Риана, Бионсе и други.

Скъпа Гери, нашият екип ти пожелава да бъдеш преди всичко един изключително добър и земен човек. Запази детското в себе си възможно най-дълго! Бъди все така хитова и продуктивна, защото определено в българската музикална история има място за теб! Ти си звезда, която свети много ярко 🌟 и ти пожелаваме никога да не спираш да правиш това, което правиш сега! Пожелаваме ти скоро дует с твоята любима Риана 😇 And ahine bright like a Diamond 💎

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.