😱🔜 Андреа и Mario Joy снимат клип към дуетна песен!

 

Ясна е вече причината за заминаване на балканската звезда в Барселона. Там, заедно с нейният колега – Mario Joy (нашумял с хитовете: “Gold Digger” и “California”), снимат клип към дуетното си парче.

 

Това стана ясно от Instagram профилите на двамата изпълнители, като и двамата започнаха да качват снимки и сторита от едни и същи места.

Локацията на клипа е Барселона, но кога проекта ще се появи – все още не е ясно. Ясно е нещо друго обаче, това е неочаквано добра комбинация! Андреа винаги е вдигала летвата много високо за песни, клипове и дуетни половинки, а ако си мислите че изненадите свършват до тук – грешите! 😉

 

Най-популярната българка подготвя дует с един много нашумял изпълнител – Super Sako, с когото също очаквайте песен скоро!

 

Но това отново не е всичко! 😱 Преди около месец-два, Андреа записа друга песен с популярен арабски изпълнител, в която пее “You are my Marrakesh”.

Колкото и да им се иска на зложелателите обратното, Андреа успява да се развива изключително успешно и без бившите си продуценти. Певицата невеснъж е споделяла, че се чувства много свободно и най-вече спокойно, че няма ограничения и никой не може да я спре да прави това, което иска! А това е най-важното!

Андреа винаги е била и ще си остане най-голямата музикална звезда в България. Нейните песни са с многобройни кавъри на Балканите, а много големи сръбски и македонски имена се учат от нея! Дори има една една определена изпълнителка, на която цялата кариера е с песни на Андреа. Няма как да я виним, залага на вече утвърдени хитове, с които няма как да не я забележат. Да, години по-късно, същата следи Андреа и иска всяко едно нейно парче. Not so far, bitch!

 

Първата асоцияция на всеки чужденец, когато чуе думата “България” е Андреа, дори влогъра “Its Dro” сподели, че е чул за Андреа още много, много отдавна. Бил изумен от нея, от качеството на продукцията, от добрият саунд и от визията на изпълнителката! Но не е само той, припомняме Ви и влогъра “Oscar David”, който пееше песните на Андреа и също споделяше възхищението си от нея и от продукцията си.

Всъщност, Андреа заслужава световна сцена. Макар нашият екип да обожава да ходи на нейни участия, нейното място винаги е било на световната сцена. Не на “голямата”, защото дори и тя ѝ беше малка! Тя е изпълнител и артист с огромен потенциал, който тепърва ще се разгърне и ще Ви взриви! 😉💣💥

 

 

Чуй “Heart Beating Hard” на Андреа и Sergio ⬇

Чуй “California” на Mario Joy ⬇

Facebook Comments

4 thoughts on “😱🔜 Андреа и Mario Joy снимат клип към дуетна песен!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.