Анелия е номер едно още от 2002г! 🌟

 

Анелия винаги е била обичана от феновете на поп-фолк музиката. Още през 2002г, когато стартира нейната кариера – тя дава заявка да бъде бъдеща голяма звезда.

 

Така и се случва! Анелия никога не е имала слаба година или кофти продукция. Тя никога не е ламптяла за награди и въпреки всички конфликти между нейни колежки – тя е показала, че е над тези неща.

 

Всъщност, тя е изпълнителят, който винаги пее на живо и представя албумите си отново на живо с бенд! Тя е една от малкото изпълнителки, които могат да си позволят да изнесат собствен концерт и да напълнят голяма зала!

И въпреки всичко, въпреки успехите си, разнообразното си творчество и ангажиментите си – Анелия показа че може да бъде дама, добра майка и изключителен професионалист!

 

 

Тя е обичана от всички, защото на нейните песни можеш да се забавляваш от сърце, да си поплачеш от сърце и да те докоснат! Защото Анелия е именно човек с главно “Ч”! Певицата участва в редица благотворителни каузи за хора и животни!

 

 

Певицата има зад гърба си десетки корици н списания, телевизионни и печатни интервюта, редица награди и отличия за всичко, което е постигнала! Притесняваме се да не пропуснем нещо, защото Анелия е изключително продуктивен артист!

 

 

Нашият екип сваля шапка на Анелия за всичко което е постигнала през годините! Пожелаваме ѝ да бъде винаги такава, каквато е! ❤️

 

Виж музикалната еволюция на Анелия!⬇️

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.