Изненада! Моника Валериева се върна в Instagram!

 

Почитателите на Моника може само да се радват, защото любимката им отново е налиния в социалната мрежа. Създателката на най-успешният моден бранд у нас има нов профил и ще го съобщим тук: ⬇️

 

View this post on Instagram

Follow @monikvaleriee ❤️🖤❤️🖤🐆🐆🐆

A post shared by MissMonika💄✨👁 (@missmonikacosmetics) on

Силно се надяваме да не докладвате истинският профил на Моника, защото би било страшно глупаво. Ако искате да разберете кой е нейният профил – просто посетете Facebook страницата или Instagram профила на нейният бранд – Miss Monika Lashes! Там със сигурност си пише!

 

Затова нашият съвет е първо да проверите там! Последвайте Моника, за да виждате повече от живота, който тя води (и е мечта на много момичета!).

 

Видимо докладването на профила е по две причини. Първата е, че много души се мислят за Моника и са обсебени от нея. Те не просто се представят за нея, а си вярват! А това е много лошо.. Втората причина е от злоба и завист. Злоба за това, че момичето успя да хване “гребена на вълната” на популярността си и направи много успешен козметичен бранд! В профила на бранда ѝ постоянно се качват мнения на доволни клиенти и дори сравняват нейният продукт “Gold Digger” с подобен на световни марки и споделят, че този на Моника е много по-добър! Миглите ѝ безспорно нямат никаква конкуренция, а съвсем скоро, тя ще представи много нови неща и съвсем ще отвее конкуренцията.. Дори и без да се състезава!

 

Нашият екип пожелава на Моника успех с новият Instagram профил и се надяваме за няма повече проблеми с него. Дано също така се разбере, че това е профила на Моника и че не се раздават “чантички с продукти” срещу докладвания (както фалшив профил беше споделил).

 

А вие драги читатели, ако искате да видите Моника Валериева като гост в нашето ново online предаване във Vbox7, можете да пишете коментар под видеоклипа в платформата на Vbox7 или да ни пишете на нашият e-mail📩 bgvipnews@gmail.com📩

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.