Рени прозвуча отново на сръбския музикален пазар!

 

Песните на Рени живеят в Сърбия десет години след последния и албум, издаден там! От около 2 месеца се разпространява компилация, озаглавена “Zlatni Folk Hitovi”, разделена на 12 части. Неин издател е най-голямата им музикална компания – Grand Production, в която Рени проби преди близо 2 десетилетия.

 

 

 

 

 

Най-успялата ни певица от фолк гилдията в чужбина взима участие в сборката с цели 12 композиции, съответно във втора, осма, девета и десета част. Безспорните и хитове и до днес “Mercedes”, “Papagaj” и др. личат сред парчета на легенди като Цеца, Драгана, Весна и Лепа Брена.

 

По същото време излиза и “Folk Balade”, в петата част от която Рени отново присъства. Целите албуми са качени на платформите за музика, където можете да ги закупите или слушате.

 

 

Нашите изпълнители имат съвсем малко успехи извън граница, за това мисля, че трябва да се дава гласност на това и да се гордеем, че прославят страната ни на чужда земя. Голямо постижение е Гранд да издава продукцията ти, още повече когато си единствената чужденка, за това нека не остава незабелязано.Нашият екип би се радвал ако Рени гостува на нашето най-ново online предаване “BOOM” 🎬

Facebook Comments

1 коментар за “Рени прозвуча отново на сръбския музикален пазар!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.