Андреа отбелязва 12 успешни години на сцена!

 

Днес е изключително важен ден за Андреа, защо именно на тази дата, преди 12 години – една нова звезда се появи на музкалната сцена!

 

Премиера на първият проект на Андреа – “Като непознат” – 21.08.2018г.

Още с представянето на дебютният проект, Андреа показа че има място за нея в музикалният шоубизнес!

Последва поредица от музикални хитове, подкрепени с високобюджетни клипове. Андреа продължаваше да прави нови и нови неща, да работи с нови композитори, режисьори, текстописци и т.н.. Да, това неостана незабелязано от нейните колеги и колежки, които искаха да имат песни със звучене като нейното, като нейните текстове и като нейният имидж!

Зад гърба си, Андреа има изключително много корици на български списания, снимала се е гола за мъжки списания както и е участвала във филми и сериали!

Освен това, звездата има своя линия дрехи “Style by Andrea”, което също носи много успехи на певицата, тъй като нейните почитателки могат да носят рокля, която и тя е носила. Така, те че бъдат по-близо до любимката си!

 

О, да, за кратко време Андреа отвя конкуренцията и се изкачи на върха в музикалният шоубизнес! От всеки клуб звучаха нейните парчета по няколко пъти, тя бе най-желаният гост в клубовете в страна..

На големи концерти и турнета, Андреа винаги е получавала най-много аплодисменти, защото нито една нейна колежка неуспяваше да я надмине по шоу.. Към днешна дата, нещата не са се променили!

Изключително ефектна визия, турбо хитове,  известна доза провокация и невероятно шоу – това е Андреа! Разбира се, това неостана незабелязано от съседните ни държави (и не само)! Редица популярни сръбски изпълнителки и изпълнители залагаха на вече утвърдени хитове на Андреа! Да не споменаваме за една конкретна певица, която е толкова обсебена от Андреа, че има кавъри на 99% от творчеството на нашата звезда! Освен музиката, звездата има откраднати и много видеоклипове.. Но нашият екип смята, че това трябва да бъде един огромен комплимент за нея!

В репертоара си, Андреа има дуети с изключително големи имена като: Bob Sinclair, Mario Winans, Shaggy, Otilia, Sergio, Cvija, MC Yankoo, Costi, Valton и др.

 

Към днешна дата Андреа се стреми към европейската и световна сцена. И нашият екип неведнъж е споменавал, че Андреа заслужава да разгръща потенциала си на голяма сцена, пред многомилионна публика! Защото го заслужава, защото просто тук в България определено ѝ е отесняло! Какво повече може да направи тук? Тук достигна върха и какво се случи? Абсолютно нищо, докато навън нещата са по-различни. Пазара е много по-различен, саунда, клиповете.. Та ако щете и продажбата на музика! Защото за вас е важен крайният продукт, а не какво печели един изпълнител и дали има възвращаемост на инвестицията! Не е важно само да се бълва продукция, защото както знаем всички – Андреа слаба песен и евтин клип – няма! При нея или най-доброто – или нищо!

В момента, балканската звезда предстои да представи няколко международни парчета, като едното е със световно нашумелият с хита си “California” – Mario Joy! (виж статия⬇️)

http://bgvipnews.eu/index.php/2018/08/02/andrea-mario-joy/

 

И това е само малка част от постиженията на Андреа! Да не пропуснем факта, че звездата получава ежегодно по няколко награди за всичко, което е постигнала до момента! Факт е, че тя беше и си остава “Най-добрата”

 

 

 

Най-верните почитатели на балканската звезда побързаха да отбележат емблематичните 12 години на сцена, които звездата отбелязва именно днес!

Сред тях са Кирил Стоянов от гр. Перник ⬇️

 

И още много други публикации заливат интернет пространството в социалните мрежи с хвалебствия към певицата!

Нашият екип ѝ пожелава да бъде все така борбена, все така провокативна и много успешна зад граница! Ние вярваме в Андреа и знаем, че най-доброто за нея, тепърва предстои!

 

Ако вие искате да видите Андреа като наш специален гост в най-новото online предаване “BOOM”💣💥 (by “BG VIP NEWS”), можете да напишете коментар тук, на нашият редакционен e-mail 📩 bgvipnews@gmail.com 📩, да се абонирате за нашият канал във Vbox7 (защото предаването ще се качва само и единствено там)!

 

 

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.