Денис Никифоров: Осъзнаваме колко силна е била една любов, едва когато я загубим!

 

 

Денис Никифоров е познат на вас читателите, но ние ви припомняме, че той е разследващ журналист, актьор и Рейки мастер. Позитивното мислене е всекидневна част от живота му, затова ние от BGVIPNEWS, потърсихме мнението му за любовта. Какво ни разкрива от личния си живот и какви са неговите съвети? Със сигурност всеки може да открие себе си в думите на Денис!

Любовта според мен е нещо неописуемо. Все си мислим, че знаем доста за нея и все се учим от уроците й, категоричен е Денис Никифоров.

И стига до извода, че секса и любовта са две различни неща. Можеш да обичаш без да правиш секс и може да правиш секс без да обичаш.

Любовта е урок, който не се преподава в училище. Тя може да ни “изстреля” в живота, но също така и да промени посоката ни, да пренебрегнем мечтите си и да промени пътя ни, а когато тя си тръгне – оставаме сами с мислите, грешките и уроците!

Всеки път обичаме различно и след ряздялата си даваме сметка дали си е струвало. Грешките в любовта са ме превърнали в човекът, който съм днес, признава Денис. Когато съм влюбен давам лека пауза на своите интереси и гледам да обгрижвам и да обръщам внимание на момичето до себе си, но след раздялата се опитвам да я забравя благодарение на хобитата, интересите и професията ми, като журналист. Така, че когато ставам по-активен в писането на статии и интервюта, може би причината е раздялата с нея, допълва още Денис.

Имал съм различни връзки, споделя пред BGVIPNEWS, Денис Никифоров. Всеки път си мисля, че “последната” е най-силната, най-истинската, най-голямата грешка или най-приятната. Не съм сигурен, че старата любов се забравя с нова, но съм убеден, че силата на обичането и приятните моменти не зависят от времето. Обичал съм три години, но съм обичал и една и мога да кажа, че тази една година беше в пъти по-силна!

Предполагам, че най-силна е болката, когато раздялата е вследствие на пътуване в чужбина, когато пътищата ни се разминават и причината са обстоятелствата! Когато двама души се обичат, но не могат да са заедно заради разстоянието, а дали то е убиец на любовта или ще я направи още по-силна, според мен зависи от много неща и най-вече дали тези двама държат един на друг!

Изневярата е нещото, за което осъзнаваш грешката след като се е случила. Появата на трети човек е урок, който ни кара да осъзнаем обичаме или не. Не може да спрем емоциите и чувствата си. Може да обичаме година и просто да се появи изкушението. С нейното появяване започваме да пренебрегваме момичето до себе си и да искаме да опознаем повече непознатата все още за нас. Често след тази непозната си даваме сметка, че с позната ни е било по-забавно, че сме се разбирали повече, но може би вече е късно, може би чисто подсъзнателно тя е разбрала, че сме я предали, може би нещата не са същите и се налага да заместим познатата с непознатата, сещайки се, че сме загубили истинското, заради изкушението, но такъв е животът – в любовта правим грешки, които няма как да върнем и променим, след като са се случили, но е важно да не ги повтаряме!

Не бих простил опит за скрита изневяра, но ако обичам истински и чуя признаване за грешката, не знам как бих реагирал, няма как да знам как бих постъпил за нещо, което не ми се е случвало и дано да не ми се, замисля се случаят измевяра -прошка, Денис.

Любовта е магия и не случайно често пеят за нея в много песни. Не са случайни и уроците, които учим с нея, но е сигурно, че няма нищо общо със секса. Едно кафе и няколко приятно прекарани часа могат да обърнат отношението ти към момичето до себе си и да се чудиш как да овладееш емоциите, което според мен е по-голяма изневяра, от колкото да правиш просто секс. Любовта е емоция, а секса физика. Изневярата с мисли е в пъти по-болезнена според мен.

С мисли за любов, секс, изневяра и уроци от любов завършва интервюто ни с Денис Никифоров, който признава, че винаги е обичал истински, давал е максимално във връзките си, искрен е и в момента е насочил енергията към себе си, след последната си връзка в очакване на нова! Благодарим за споделеното мнение и вярваме, че всеки е открил нещо полезно за себе си, както и се е припознал разсъжденията над чувството наречено любов от Денис!

 

Ако вие искате да видите Денис Никифоров като наш специален гост в най-новото online предаване “BOOM”💣💥 (by “BG VIP NEWS”), можете да напишете коментар тук, на нашият редакционен e-mail 📩 bgvipnews@gmail.com 📩, да се абонирате за нашият канал във Vbox7 (защото предаването ще се качва само и единствено там)!

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.