Спрете хейта към Сузанита! 🖐(Вижте защо!⬇️)

 

Ах, тази Сузанита! Защо така Ви дразни не мога да разбера?! Какво тя прави, което Вие или вашите деца НЕ правят?! Хайде да помислим малко!

Какво Ви шокира отново? Пак ли ще дъвчем че Сузанита е на 14?! Колко ли години ще си на 14 Сузи, никой не знае.. Е, освен хората, които явно само това имат като аргумент!

Какво Ви дразни? Че Сузанита пуши ли? Мили родители, проверете си деца, вижте какво правят когато не сте около тях и вижте какво пушат, защото над 60% от децата Ви, не пушат само цигари.. А Вие за една цигара бихте ги набили или наказали.. А Вас слъпи подрастващи? Кое Ви дразни? Че родителите на Сузи не я лишават и наказват заради нищо?! Да, но те знаят каква е дъщеря им и не се налага тя да ги лъже! Всъщност, колко от Вас имат подкрепата на родителите си както нея? Да, тук процента е много малък и това НЕ Ви изнася никак, затова ще Ви го спестим. Ей така, от уважение!

 

Сега ще кажете, че снимките, които Сузанита си е качила в Instagram, са мега скандални и повод за всякакви дискусии, обиди, хейт и т.н.. Окей, нека погледнем снимките!

Какво виждаме на тези снимки? Виждаме новият цвят коса на Сузанита и ще побързаме да кажем, че ѝ отива изключително много! Но какво виждате Вие? 🤔 (доколкото сме запознати с политиката на социалните мрежи, не бива да се виждат зърна, а не гърди!)

Хайде да направим лек анализ на нещата. Притеснява Ви голотата на Сузанита, как тя е на еди колко си години и че не е прилично.. Ха-ха-ха. Много се забавляваме с подобни изказвания. Най-малкото защото същите снимат малките си дечица до 4-5-6 годишна възраст абсолютно голи на плаж, басейн, море или някъде другаде. Други пък на плажа се пекат без горнища.. И Вие имате очи да осъждате поведението на Сузанита?! Моля Ви, абсурдно е! 🖐

 

Първо искаме да кажеч, че все пак хейта към Сузанита намалява, защото хората виждат, че с всеки следващ проект, тя надгражда себе си! Което е похвално! Да, има си я тази група от хора, които просто нищо не са постигнали в живота, държавата им е крива, я някой политик, я някой певец. Току виж, Сузанита се окаже виновна и за глобалното затопляне.. 🤔

Какво искаме да кажем на нашите читатели с тази статия? Искаме повече хора да бъдат смели и да бъдат себе си, да следват мечтите си така, както Сузанита и да погледнат първо себе си! Защото живеем в 21 век и трябва да еволюираме, а не да сме с мисленето на пещерняци! От нашият екип, толкова! Оставяме Ви със Сузанита и най-новият ѝ хит “Bye, Bitch” 💣💥❤️⬇️

 

Ако вие искате да видите Сузанита като наш специален гост в най-новото online предаване “BOOM”💣💥 (by “BG VIP NEWS”), можете да напишете коментар тук, на нашият редакционен e-mail 📩 bgvipnews@gmail.com 📩, да се абонирате за нашият канал във Vbox7 (защото предаването ще се качва само и единствено там)!

https://m.vbox7.com/play:2585d1710a

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.