Скандално! Алисия не се появи в The Face!

 
Каква ли е причината се питат всички? “Дали звездата не е била в България и е изпуснала полет? Дали става въпрос за някакъв конфликт? Дали просто изпълнителката не предпочита тяхната сцена?Дали въобще е идвала до Благоевград и прекрачвала ли е прага на клуба?” – са само част от въпросите, които развълнуваха всички.. Клментарите на новодошлите студенти бяха “пълна излагация”, “затова ли са искали да бъде направена голяма консумация” – и дори тези, звучат като комплименти на фона на останалите..! Както беше обявено, соченият за един от най-елитните клубове в Югозапада, трябваше да има сцелиален гост само ден след голямото си завръщане за новият сезон. Всички знаете, че Алисия е един от най-предпочитаните гости в клубовете и е една от любимките на народа. Нейните песни стават хитове буквално за минути. Бе обявено, че Алисия ще бъде специален гост, навсякъде имаше спонсорирани публикации в социалните мрежи, разлепени плакати и т.н. Самата Алисия си качи на “Story” снимка, че същата вечер ще бъде в нощният клуб. Уви, това така и не се случи. Все още нито певицата, нито клубът са излезли с обяснение, но факт е че до нас достигнаха сигнали за това, че прите за вход са били взети.. А последната снимка, която е качена на звездата преди над 19часа дори не е от България⬇️
View this post on Instagram

Vamos a la playa 😎

A post shared by ALISIA (@alisiaofficial_) on

Когато и друг път е отпадало участие на певицата, тя винаги се е извинявала на почитателите си, но все още – извинение няма. Дали изобщо се е разходила до Night Club The Face или е била възпрепядствана – както споменахме, все още не е ясно.. Ясно е, че на нашата редакционна поща постъпиха няколко сигнали на разгневени посетители. Вярно, част от тях бяха към самата изпълнителка, други пък бяха към нощният клуб.. Като се споменаваше, че може да се предупреди поне да не очакват любимата си изпълнителка.. 
Facebook Comments

8 коментара за “Скандално! Алисия не се появи в The Face!

 1. Пълна излагация! Отидохме с резервация по телефонс ни уведомиха че минималната консумация е 500лв, съгласихме се защото е Алисия, но уви! Не стига че ни взеха толкова много пари за консумация ни взема и парите за вход. Висока консумация с фалшив алкохол= много кофти комбинация!!!!

   
 2. Как може да лъжат така? Не стига, че са пълна дупка и тук таме се навием да отидем заради някой готин изпълнител, ами сега и това? Плащаме вход, за да видим изпълнител, безбожни пари за преливен алкохол даваме, който даже не го пием, защото на другия ден не се знае дали ще се събудиш, но има “задължителна консумация”, която трябва да направиш и накрая си тръгваш без да си получил това за което си отишъл…. Пълна излагация!!!!! Крака ми няма д стъпи повече там, за пореден път показаха, че за нищо не стават!!!

   
 3. Изключително грозна постъпка от страна на целия персонал на the face ..абсолютно никой не благоволи да се извини дори ..а им беше хубаво да ни вземат парите… Никога повече няма да отида в тази дискотекаа..

   
 4. Поредната гавра с хората. Това “култово” заведение е пълна пародия. Толкова ли сте нестабилни финансово, че ни подлъгвате с хитови изпълнители да посещаваме тази дупка само и само да ни съберете парите за вход?! От това ли се издържате?! Не стига, че нямате отношение и не компенсирахте по никакъв начин това “недоразумение” … ами продължихте да настоявате да правим високи сметки, защото иначе няма как да си вземете заплатите. Много грозна постъпка!!! Вместо да се извините, вие продължихте да се държите нагло. По този начин ли мислите, че ще ни спечелите-грубо отношение, алкохол с неизвестен произход, лъжи и измами?! Редовно посещавахме дискотеката и бяхме много разочаровани, че нямате отношение към хора, които са всяка седмица при вас. Винаги сме били привърженици на The Face, но явно трябва да ви лишим от присъствие, за да ни оцените. А и като гледам останаха предимно заблудени малки деца под 18г. възраст, които все още може да подлъжете, докато не се осъзнаят и те. Къде са хората, които посещаваха това заведение … Къде изчезнаха всички??? Останаха само 2-ма, 3-ма, с които сте си взаимно полезни … На това ли разчитате? Научете се първо да имате ниво, което да поддържате и спрете да тровите нас младите с фалшив алкохол. Жалки сте !!!

   
 5. Спрете да си пишете коментарите сами! И си наемете редактор или нещо от сорта, защото във всичките ви статии има правописни грешки.

   

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.