Галин нажежи срастите в социалните мрежи!

 

Ах, Галине! Какво им правиш на твойте почитатели – ние не знаем, но знаем че си най-обичаният изпълнител в България!

Актуалното предложение на изпълнителят, тоталният хит “112” продължава да бъде номер едно в много чартове и най-желано парче в нощните клубове. Графикът на изпълнителят е изключително натоварен!

 

Освен с тоталните си хитове, Галин е обичан от свойте фенове заради перфектната си визия! Той винаги кара фенките си да крещят по негови участия и никога не се главозамая! Въпреки огромната си популярност и факта, че сред мъжете именно той е номер едно, певецът никога не е лишил нито един фен ог възможността да се снима с него!

Една снимка обаче, гръмна буквално за секунди и заля фен страниците на изпълнителят във Facebook и Instagram ⬇️

Ето това вече е повод за още по-голям екстаз на феновете на певеца, защото той пусна леко провокатисно селфи и на 99% е гол! Едно не можете да отречете на Галин, той е най-секси изпълнителят до сега! След тази снимка, остават хиляди въздишки по звездата на фирма “Пайнер”..

Ако вие искате да видите Галин като наш специален гост в най-новото online предаване “BOOM”💣💥 (by “BG VIP NEWS”), можете да напишете коментар тук, на нашият редакционен e-mail 📩 bgvipnews@gmail.com 📩, да се абонирате за нашият канал във Vbox7 (защото предаването ще се качва само и единствено там)!

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.