Star of the week: Криси призова “Не ни съдете!”

 

Нашият екип потърси звездата на “Fantasy Group Media” и тя разбира се отговори на всички наши въпроси 😇

 

1.Здравей, Криси? Вълнуваш ли се за успеха на “Тоя моя”?

Здравейте!Вълнувам се разбирасе,за всеки един проект,който създаваме с голямо удоволствие с моята половинка в живота и в работата си Александър Асенов!Относно Тоя Моя,се радвам че бързо достига до хората и се забавляват на нея!Какво по-хубаво от това!

2.Доволна ли си от “Fantasy Group Media”?

Доволна и предоволна,защото има продуцент,който не гледа да се възползва от възможностите на изпълнителите си и да печели на техен гръб!Оценя таланта,насочва правилно всеки един!Целия екип на FGM e невероятен,млади и амбициозни хора,знаещи и гонещи целите и мечтите си!Радвам се,че съм в играта на FGM!


3.Подготвяш ли следващ проект?

Подготвям два проекта,дори и дует,може и два,но…ще запазя в тайна за сега!Работя!Успеха иска постоянство!


4. На какво залагаш повече, на клип, текст или..?

Залагам на абсолютно всичко от изброените!Опитвам се да държа прилично ниво,за нов изпълнител!И имам един апел,към всички онези,които ни оценят!(Давайте шанс,на младите изпълнители.Всяко нещо,си има своето начало!Вашите любими,наложени изпълнити от другите фирми и те са почнали като нас,с по ниско бюджетни клипове и т.н,да не говоря и че времената са били др.Недейте да бъдете съдници! 😉

5. Има ли определен композитор или текстописец, с когото би искала да работиш?

В момента,работя заедно с композитора Александър Асенов,както споменах по горе в интервюто и който ми помага ужасно много,но ние сме отворени към всички и всичко което е хубаво!Бих искала да работя също така и заедно със Силвестър Матеев,Даниел Ганев,Драганински и разбирасе с нови имена не е изключено също,защото пак казвам,трябва да се дава ШАНС на всеки талант!Относно текстописец,за сега работа с Анастасия Мавродиева,тя ме усеща най-добре,може би защото сме много близки и се познаваме доста добре(Обичам я много),но има и други с които може би ми предстои да работя!Ще се радвам!

6. Изглеждаш повече от добре.. Как успяваш да поддържаш перфектна форма?

Благодаря за комплимента!Нямам режим,хапвам си каквото искам и когато си поиска!Спорта определено не е моята страст,но като имам възможност и не ме мързи,правя компания на приятеля ми в залата!(По скоро,само мрънкам🤣🤣🤣хаххахах)Надявам се така да изглеждам,цял живот!

7. Откакто си сред популярните имена в поп-фолка, какво спечели? Приятели или врагове?

Чак популярна,мисля че е рано да се каже,трябва да сме риалисти!Печеля много!Печеля хора,които като ме видят се усмихват,пеят и играят с мен!Фенове,който нямам право да разочаровам!Аз принципно винаги съм готова за нови запознанства,приятелства и допускам хора до себе си и се надявам да не ме предадат!Врагове мисля,че се печелят от раз!

8. А в личен план? Обвързана ли си?

В личен план съм много щастлива и се надявам,тази магия да няма край!😁

9. Кой е твоят най-хубав момент?

Най-хубав момент??????Имам много,ще си ги запазя за себе си!

10. А най-лош?

Най-лоши моменти се опитвам да не пазя в съзнанието си,но като загубя близък,обичащ човек!


11. Какво би пожелала на нашите читатели?

Желая на всички читатели да бъдат здрави,да се уважават,да обичат близките си хора,да бъдат добри и да следват мечтите си!

12. Съвсем скоро стартираме online предаване и се чудим.. Би ли искала да станеш наш гост? 🤔

Наистна ли?????Супер.Разбира се че бих станала гост!А,като ви познавам всички от екипа,определено ще бъде едно незабравимо изживяванееее,с много смях и хубава музика!

************************

Ако вие искате да видите Криси като наш специален гост в най-новото online предаване “BOOM”💣💥 (by “BG VIP NEWS”), можете да напишете коментар тук, на нашият редакционен e-mail 📩 bgvipnews@gmail.com 📩, да се абонирате за нашият канал във Vbox7 (защото предаването ще се качва само и единствено там)!

**********************

Интервюто с Криси е достъпно и във⬇️

Vbox7 ⬇️

 

YouTube ⬇️

 

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.