Night Club The Moon – хиляди хора, в очакване на СкандаУ

 

Ако можем да кажем, че вечерта се познава по началото ѝ – то тогава големият купон в “Night Club The Moon” беше гарантиран още на входа!

Опашки от хора на всякаква възраст се редяха кротко и чакаха своят ред, за да влязат и да чакат с нетърпение любимата си група! От “Night Club The Moon” се бяха погрижили да има място за всеки и да си изкарат една незабравима вечер.

Така и стана! Влизаха хиляди хора, а “Night Club The Moon” е единствената дискотека в региона, която може да побере толкова голям набор от гости..Посетителите на клуба бяха меко казано очаровани от разнообразната музика и невероятното обслужване на персонала. Определено DJ-ят си знаеше работата, защото нямаше хора, които да не танцуваха, а затова се погрижи и екипа на “Night Club The Moon” – качествен алкохол на изключителни цени. А тези, които за първи път прекрачваха клуба (нови студенти и хора на малко по-голяма възраст), коментираха че са останали супер доволни и определено ще бъде предпочитаното от тях място за забавление, празненства и др.

Нашият екип също присъства на невероятното шоу на група “СкандаУ”. Ако някой не беше ходил на тяхно участие и се чудеше какво толкова им харесват на Лъчо и Тото – сега вече знаят! Определено момчетата си знаят работата, пяха абсолютно на живо и се раздадоха на макс! А публиката – можете да видите от клипчетата малко по-надолу.

Всички с нетърпение очакват “Night Club The Moon” да обяви следващите си гост изпълнители, за да запазят свойте места! А най-добрият нощен клуб на югозапада, предлага разнообразие от партита⬇️

Вторник ➡️ Студентско парти

Сряда ➡️ Гост изпълнител

Четвъртък ➡️ Ретро Парти

Петък ➡️ Premium Friday Party

Събота ➡️ Най-доброто DJ парти

 

Виж клипове от участието на СкандаУ⬇️

 

Клиповете са достъпни и във Vbox7 ⬇️

 

Facebook Comments

3 thoughts on “Night Club The Moon – хиляди хора, в очакване на СкандаУ

  1. Night club the moon ❤️ Това е единствената дискотека в която можеш да си прекараш страхотноо ❤️ И най – важното е , че можеш да пиеш какъвто и да е алкохол без да те е страх , че ще се натровиш ❤️ Номер 1 Night club the moon ❤️

     

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.