Меди – с първо интервю за “BG VIP NEWS”

 

Здравей, Меди! Първо нашият екип иска да те поздрави за невероятното парче “На линия”! Определено докосна много хора! Как се роди идеята за него?

– Здравейте. Благодаря Ви от сърце. Радвам се, че “На линия” е проект оценен толкова положително от аудиторията. Всеки един от нас някога е обичал или пък в момента обича. И всеки един от нас е губил любов от инат. Песента е по действителен случай на база чудото наречено “Живот”. А и друго – имаше голямо настояване от моят екип. (Смее се)


Нашият екип дочу, че Азис е кръстник на парчето.. Вярно ли е?

– Напълно. С Азис сме приятели и често се допитвам до него за своите проекти. Той чу парчето, видя видеото и го попитах “как да кръстим песента?”. “На линия” беше категоричният му отговор.

А ти, би ли направил дует с Азис?

– Разбира се. Че кой не би. Един ден, ако е писано.

Всъщност “На линия” посветена ли е на някой конкретен човек в живота ти?

– Не! Категорично.

Според теб, поп-фолк музиката е в застой или в апогей?

– Поп-фолка се превърна в един изключително модерен стил музика. Паднаха всякакви бариери межфу него и останалите жанрове. Вече не е проблем да бъде смесвано всякакъв стил звучене и това се харесва.

Няма как, на мъж като теб да му липсва женско внимание.. Получавал ли си неприлични предложения?

– Ще излъжа, ако кажа, че не съм получавал. Но не смятам, че това е нещо, с което трябва да занимаваме аудиторията.

Усетил ли си завист от твой приятели, когато тръгваш стремглаво по стълбичката на успеха?

– Още преди да започна да се занимавам с музика съм стеснил кръга на близките си. Обграден съм само с истински приятели, които заедно с мен се радват на успехите ми.

Коя е любимата ти поп-фолк песен?

– Мисля, че нямам такава.

Доволен ли си от “Fantasy Group Media”?

– Разбира се. Имаме свободата да осъщестяваме идеите си. Не сме ограничени в нищо. Нашата работа е да творим. За всичко останало си има съотвените хора, които се грижат за нас – от пиара до самолетният билет за дадено участие. Имаме продуцент, в лицето на Силвестър Матеев – Силвър, който не ни извива ръцете и не ни ограничава в нищо. Малко ни е по-сприхава пиар-мениджърката, но пък сигурно не би успявала да се справи с нас.

Преди време се появиха слухове, че ще правите дует със Силвър. Да очакваме ли изобщо такъв проект и кога?

– Ха хаа.. не сте пропуснали. Ами, да. Въпрос на време е. Ще е нещо много интересно, защото до някъде е по действителен случай. Шегувам се. Ха ха.

Последният ни въпрос е, един въпрос, който задаваме на всяко наше интервю.. Съвсем скоро, стартираме онлайн предаване във Vbox7, и бихме искали да те попитаме – би ли станал наш гост?

– С най-голямо удоволствие.

 

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.