Андреа сбъдна своя мечта + виж какъв фурор предизвика!

 

Андреа е на път да сбъдне поредната своя мечта. Певицата не се предава пред нищо, за да постигне целите си. Тя сподели в официалната си Facebook страница, че скоро ще има свой бенд и участията ѝ ще бъдат с него!

Само преди няколко дни, певицата имаше участие в град Казанлък! Певицата предизвика страшен фурор, а желаещите за нейнито участие се множаха постоянно!

Километрична опашка от фенове на балканската звезда, нямащи търпение да срещнат любимата си певица! Андреа за пореден път доказа, че е певица от най-високо ниво и прави невероятен купон! Още в първите часове на националният празник на Съвдинението на България – певицата поздрави гостите на клуба с невероятната песен – “Една българска роза”. Както ще видите от видеото, хората пеят с пълно гърлно, а звездата под клипа написа, че публиката ѝ дава най-голямата сила! ⬇️

 

Междувременно, дуета на Андреа с албанската звезда Sergio генерира над 6 200 000 гледания в официалният канал на певицата в YouTube! Песента се върри изключително много по радиата, както тук, така и в съседните държави! Много певици в опита си да извадят песен за ляото, не успяха да постигнат такъв резултат, дори с песен на български..

Очаквайте много изненади от Андреа, защото тя е от малкото изпълнители, които не спират да работят и правят само качествени проекти!

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.