“VIPBROTHER: Женско Царство” с невероятен подбор съквартиранти!

 

И ето че малко след финала на старта на най-коментираното риалити в България, ще направим коментар за съквартирантите! Или поне ще кажем какво мисли публиката..

Всъщност, бързо се отказахме от тази идея! Защото просто има доста съквартиранти, за които няма какво да кажем дори ние! Ще се спрем на тези, към които интереса е най-голям!

Колкото и на много хора да не им се иска, Нора е човека, който може да направи най-голямо шоу! Абсолютно неподправена, на 100% себе си – ето такива участници имат място в този формат!

Валентин Кулагин също има какво да покаже! Освен скандалите с Нора разбира се, но кой знае.. Може пък да излязат приятели! Освен със скандали, Валентин е изключително атрактивна личност! Доста хора не разбират стила му, а след време, световните звезди на които се възхищаваме толкова много – се появяват ако не със същите, то с подобни дрехи или аксесоари!

Диона е позната на младата аудитория и е изключително харесван персонаж! Тя е лудичка, забавна – формата може само да спечели от нея!

Наско е последно поколение музикант и се справя изллючително добре! Нашият екип симпатизира силно на него, защото мислим че има какво да покаже и да каже!

Константин Трендафилов е ,както самият той се определи, писател от новото време! Когато трябва е сериозен, когато трябва се забавлява на макс! И именно тогава се появява Папи Ханс! Очакваме да видим и двете му лица!

Това са съквартирантите, на които ние най-много се зарадвахме, а и за тях има най-голям отзив във Facebook (харесвания и коментари)! Надяваме се сезона да бъде изключително интересен..

Екипът на “BG VIP NEWS” си има фаворит, но засега ще го запазим в тайна.. 😉

 

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.