Николета Лозанова е име, синоним на успех и сексапил!

 

О, да! Николета Лозанова безспорно е най-коментирана и скандална жена в България. Така говорят всички. Нещото за което всички мълчат, е че всъщност – тя е най-успешната жена в България. Тя доказа че ако искаш нещо твърде силно – то се случва.

Нашият екип смята, че каквото и да каже за успехите на Николета, със сигурност ще бъде малко!

Колко ли жени се опитаха да бъдат като нея.. Визуално, да имат нейните неща, нейните мъже и да ходят на местата, които тя е посетила.

И ако преди време беше страшен БУМ на клонирана овца Доли, то в момента всяко второ момиче иска да прилича на Николета! Уви, света няма нужда от евтини копия, а и късмета не се усмихва на всеки..

През годините Николета сбъдна мечтите си. Извявява се като модел, тв водещ, инфлуенсър и най-вече майка! Неотдавна, Николета представи своят бранд “NL 4 You”, тъй като тя носи огромен успех на чужди брандове, представете си какво би направила за своят..

Сега през седмицата на модата в София, Николета ще представи и още нещо.. Какво е то? Вижте тук⬇️

View this post on Instagram

През годините, името ми – Николета Лозанова, се превърна в синоним на сексапил. Абсолютната голота съвсем не е предпоставка за секси излъчване – бельото е онова, което ме прави толкова женствена, желана и неустоима! В този ред на мисли, съвсем естествено, само след няколко дни – на 21.09, по време на SOFIA Fashion Week, за първи път ще ви представя част от първата ми колекция луксозно бельо, под бранда NL.for.you. Много пъти съм излизала на тази сцена, представяйки различни марки, но повярвайте ми, тръпката сега е по-силна от всякога, а вашата оценка по-важна за мен от всякога! Вярвам, че енергията, която влагам в създаването на тази колекция, ще донесе на всяка една от вас много горещи, цензурирани мигове!

A post shared by NIKOLETA LOZANOVA (@nikoleta_lozanova) on

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.