Камелия представи “Името ти” ден по-рано!

 

Опа! Изненада! Дори самата Камелия не можеше да чака да представи новата си песен на 24 септември, затова я пусна ден по-рано..

Какво виждаме и чуваме?! – Това е Камелия! Провокация поднесена с финес и грация, а звученето е истинският поп-фолк, онзи който липсва на хората през годините..

Определено “Името ти” очарова феновете на поп-фолка, а те побързаха да определят песента като абсолютен хит! Нашият екип също смята, че жанра има нужда от подобен тип песни!

От всички певици, може би Камелия има най-ясна представа за жанра.. Дори преди години, певицата направи прогноза за  поп-фолк жанра. За огромно съжаление, Камелия беше до болка права във всичко..

Но нека се върнем на темата!

Музиката на “Името ти” е дело на Christos Dantis, а аранжимента е на Diamond Beat Production. Текстът към парчето е на Костадин Милев. Видеото е дело на Валери Милев. Изненафа прави и фючъринга от Сашо Роман.

От нашият екип, всички замесени в проекта имат по едно голямо БРАВО! Няма никакво съмнение, че тази песен ще печели музкалните чартове както в нашият сайт, така и в останалите.

 

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.