“Night Club The Moon” с грандиозно парти за рожденият си ден! 🎉

 

Вчера се случи нещо невероятно в Благоевград. Уникално шоу с акробати, балерини и стъкленини гора. Звездата на вечерта пък беше Кирякос Гиоргиу. Заведението се пръскаше по шевовете.. Меко казано.

Нека разгледаме събитието в детайли..

Първо на сцената видяхме един танц на изключително добра балерина. Много добро изпълнение поднесено на така нашумелият хит на KAZKA “Плакала”.

⬇️⬇️⬇️

 

Последва серия от тотални хитове от поп-фолк музиката и не само, след което на сцената се появи една изключителна акробатка. За съжаление, отново не знаем нищо повече за момичето, но знаем че отново всички погледи бяха насочени към нея..

⬇️⬇️⬇️

След невероятният спектакъл, на сцената се появи и стъкленият човек. Излишно е да се повтаряме, че погледите бяха насочени отново изцяло към него.

⬇️⬇️⬇️

Между изпълненията имаше серия от музикални хитове. След което, участниците отново поднесоха изненада за публиката.. Първа на сцената отново се появи балерина с нова визия и нов танц.

⬇️⬇️⬇️

След уникалното изпълнение на балерината, сцената бе освободена за кратко за музикални хитове. След тях, сцената бе освободена за изключителната хореография на акробатката.

⬇️⬇️⬇️

Отново последва музикално оформление да нагорещи атмосверата за.. Стъклените хора! Точно така, не един а цвели двама! Този път, към стъкленият мъж се присъедини и стъклената жена.. Отново невероятно шоу!

⬇️⬇️⬇️

След като гостите бяха мега очаровани от спектакъла предложен от “Night Club The Moon”, обставката вече бе подготвена за гръцкият секс символ.. Звездата Кирякос Гиоргиу.

Просто.. Нашият екип няма думи. Такова шоу до момента не е било правено в града, а да не говорим за друг клуб.. Все пак, само “Night Club The Moon” може да отговори на всички условия по европейски стандарти за нощен клуб!

Определено рожденият ден на “Night Club The Moon”, ще бъде паметни събитие, за което ще се говпри още мноого дълго!

Целият елит и хайлайф на града, предпочита именно “Night Club The Moon”. Студентите – също!

Нашият екип пожелава още дълги, дълги години все така да бъдат номер едно в нощният живот на Благоевград!

 

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.