Очаквайте “Miss California” на Андреа и Mario Joy!

 

Както вече “BG VIP NEWS” Ви информира неотдавна, Андреа ще представи съвместен проект с европейската звезда – Mario Joy!

http://bgvipnews.eu/andrea-soon-views-newhitt/

 

Общият им проект ще се казва “Miss California”, а Андреа побърза да зарадва почитателите си, че съвсем скоро ще чуят и видят парчето, което самата тя обожава!

Балканската звезда изпипва всичко до последният детайл. Нейните песни винаги са изключително модерни и различни, а тя е най-популярната българка не само на континента, а и по целият свят. Мнозина популярни влогъри споделят, че Андреа е първият български изпълнител, с когото са се запознали.

 

Макар все още да не е посочила точна дата, феновете на изпълнителката споделят, че вече нямат търпение да чуят и видят проекта. А дали ще бъде успешен – това е излишен въпрос. Щом е Андреа, значи е хит!

Графикът на балканската звезда е претъпкан от участия, но изпълнителката не спира да работи и да покорява нови върхове!

 

View this post on Instagram

💋

A post shared by Andrea (@andreabulgaria) on

 

Междувременно “Heart Beating Hard” превзе международният пазар и се превърна в любимо парче на меломаните както у нас, така и зад граница.

Както знаете, Андреа не си купува гледания в YouTube, а това донесе само позитиви на звездата. Защото по този начин, звездата има реална преценка за себе си и творчеството си!

 

Парчето събра над 6 400 000 гледания в официалният канал на звездата в YouTube! ⬇️

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.