“BG VIP NEWS” предлага Андреа да ни представи на конкурса “Евровизия”!

 

От 08.10.2018г, стартира гласуването за това, кой изпълнител да ни представи на конкурса “Евровизия”.. Гласуването ще се проведе в няколко кръга и ще се отчетат резултати, както в сайта на конкурса, така и от социалните мрежи – Facebook и Instagram. Гласуването ще бъде на няколко кръга.

До тук добре. Интересено ни е обаче друго на нас, как се избира предатавител на България за “Евровизия”? Защото виждаме някакви изпълнители в борба, а кой ги е избрал и защо са там – не се разбира.

Нека бъде ясно едно, ние НЕ успорваме избраните изпълнители, просто се питаме какъв е принципа за избор..

Има и други изпълнители, които са много популярни навън и би било огромен плюс, защото както знаете – няюа как България да гласува за българският предатавител!

Нека вземем например Андреа. Тя винаги на концерти се е представяла на световно ниво, хореография, визия – абе всичко!

Нека погледнем реално на нещата.. От доста години, именно Андреа е награждавана и е получавала отличия от чужбина, не само от България. Не една и две държави са отличавали Андреа за проектите и успвшната кариера!

Също така, тя е добре позната навън, защото има дуетни парчета с много големи изпълнители като: Bob Sinclair, Shaggy, Otilia, Sergio, Mario Joy, Mario Winans, Costi, MC Yankoo, Cvija, Valton, Edward Maya, Rony Dae, Benny Blaze и др.

Нейните парчета регистрират огромна гледаемост в YouTube, като рекорда за най-гледана българска песен изпята от жена е нейн – “Употребена” има над 37 000 000 гледания.

Редица популярни влогъри (като например Its Dro), споделят че Андреа е първият български изпълнител, с когото някога са се запознавали.

Дори The Guardian преди време писаха, че България няма да има по-добър представител от Андреа.. Но все пак, кои бяха те, че да ни казват на нас, българите, нали?

 

 

 

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.