“Night Club The Moon” не спира с изненадите!

 
Последвай ме

Петър Ангелов

Петър Ангелов е български писател и журналист. Роден е на 7 май 1993г в град Благоевград. Зад гърба си има безброй награди в национални конкурси, както и много публикувани творби и рисунки в книги. Като цяло, може да се каже че Петър е човек на изкуството.
Последвай ме

За пореден път, гостите на “Night Club The Moon” бяха много приятно изненадани от съботната вечер. За въпросната вечер не бе обявено да пее изпълнител, но.. Изненадата на вечерта беше звездата на фирма “Пайнер”, Йоргос Ясемис!

 

Посетихелите на клуба стояха до ранни зори, защото – кой бяга и си тръгва рано, когато му е приятно?..

От “Night Club The Moon” и тази седмица са се погрижили за партитата..

Стартираме с вторник вечер, когато е емблематичното “Студентско парти”..

Както знаете, сряда вечер, “Night Club The Moon” Ви среща със звездите, а тази сряда – ще горите в любов, защото на гости на топ клуба е не кой да е, а самата Преслава!

Певицата направи само преди дни голямото си завръщане на клубната сцена и сега предстои да покори и сцената в Благоевград!

Ще чуете най-големите хитове на звездата, както и актуалният ѝ турбо хит – “Да гори в любов”, който превзе клубовете и сърцата на меломаните!

 

В четвъртък ще бъде “Ретро парти” с 50% намаление на алкохола, а звездата на вечерта ще бъде единствената и неповторима Софи Маринова!

И можем да кажем какво Ви очаква до тук. Повярвайте, иска ни се да продължим, но.. Дори ние не знаем как “Night Club The Moon” смята да изненада почитателите си! Всъщност, има един начин да разберете – като отидете и се забавлявате под звуците на най-добрите парчета, с качествен алкохол и приятна компания! А когато обслужването е на най-високо ниво, какво друго му трябва на човек?

Затова – 📞 0887 35 35 25 📞 , запази свойте места и се потопи в приятното настроение!

 

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.