Моника Валериева стартира свое онлайн риалити!

 

Моника Валериева показа че освен като успешен модел, тя може да бъде и една успешна бизнес дама. Да, но мечтите и амбициите на родната красавица далеч не спират до тук..

Тепърва предстои поетапно пускане на нови артикули в “Miss Monika Cosmetics”. След изключителният успех на миглите, видяхме как след Моника, редица популярни лица и имена започнаха да продават мигли. Уви, качеството и успеха на продуктите на другите бледнееха пред тези на “Miss Monika”.

Сега обаче, Моника Валериева отново прикова вниманието към себе си, след като обяви, че започва свое риалити шоу “Miss Monika Lifestyle Up and Down”. Това буквално накара всички други родни девойки драпащи за слава, да позеленеят от яд. За пореден път, след своят бранд, Моника прави и свое риалити. Ето как родната красавица запуши устите на всички и показа, че не е просто поредната куха красавица!

Никой не се съмнява в успеха на риалити шоуто на Моника, а напротив, вече из интернет форумите се показаха наддавания и предположения какво ще бъде всъщност то. Самата Моника сподели, че се вълнува много, а първият епизод предстои да излезе до броени дни!

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.