“Night Club The Moon” беше препълнен заради Преслава!

 

“Ех Преслава, Преслава.. Какво им правиш на тия фенове та така те обичат?” – това е въпроса, който вълнува колежките от бранша на певицата, редица водещи и популярни медии.

Отговорът е ясен, Преслава е една и скоро едва ли ще има друга като нея! Тя е жената глас, най-гласовитата от фолк гилдията (а и не само).

Малко след като обяви, че се завръща отново на клубната сцена – настана истински фурор! Редица популярни клубове в страната я чакаха като топъл хляб, но честта да бъдат сред първите малко след завръщането ѝ – я имат малцина.

И ето че сряда вечер в Благоевград бе изключително вълнуваща и незабравима! Огромна опашка се извиваше пред “Night Club The Moon” за срещата си със звездата на “Пайнер Мюзик”.

За щастие, “Night Club The Moon” побра всички желаещи да зърнат певицата. Да, да – знаем какво си мислите. Размерът определено има значение!

Но какъвто и да е размерът и капацитета на клуба, факт е, че още от отварянето си в 23:00ч започна да се пълни. И до 00:00ч – клубът вече беше пълен на макс!

И ето че купона започна, все пак, трябваше гостите да загреят подобаващо преди да посрещнат звезда от ранга на Преслава!

DJ-ят се успя да нагорещи страстите с най-актуалните хитове на поп-фолк изпълнителите! Неусетно стана време, Преслава да се качи на сцената на “Night Club The Moon”!

Така изглеждаше “Night Club The Moon” преди срещата си с Преслава!

И когато Преслава запя, всички запяха с нея!

Определено това парти ще се помни дълго! Купонът продължи до ранни зори, а всички гости бяха изключително доволни!

 

Снимки от събитието вижте тук: ⬇️

 

 

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.