Алисия отвя всички колежки тази година, дори и на Halloween!

 
Последвай ме

Петър Ангелов

Петър Ангелов е български писател и журналист. Роден е на 7 май 1993г в град Благоевград. Зад гърба си има безброй награди в национални конкурси, както и много публикувани творби и рисунки в книги. Като цяло, може да се каже че Петър е човек на изкуството.
Последвай ме

Определено смело можем да кажем, че Алисия тази година няма стигане! Звездата на “Ара Мюзик” е изключително продуктивна и не просто продуктивна, а вади хит след хит! Както вече BG Vip News писа, певицата отвя колежките си и определено тази година, тя заслужава да обере всички награди и похвали за положеният труд! (За повече информация ⬇️)

http://bgvipnews.eu/2018-определено-е-годината-на-алисия/

Алисия освен грижовна майка, обичана жена и певица номер едно е и модна икона! Няколко години, медиите и пресата оценяват високо нейният стил, който е изключително отличителен и определено нейната музика и визия се различават и се разпознават лесно от меломаните!

Последният ѝ хит с Константин – “Любов ли е” счупи нашата класация, като няколко пъти меломаните го изстрелват  на първо място! ⬇️

http://bgvipnews.eu/любов-ли-е-на-алисия-и-константин-е-х/

http://bgvipnews.eu/хит-на-седмицата-отново-е-любов-л/

Освен всичко това, Алисия отвя колежките си и по най-красив и секси Halloween грим. Певицата изглежда винаги повече от страхотно! И докато някой нейни колежки залагаха на по-силен Halloween грим, то Алисия бе изключително нежна и много, ама много красива!

Именно затова екипът на BG Vip News е абсолютно сигурен, че именно Алисия ще бъде един от изпълнителите, спечелил най-много награди! А дали ще грабне Алисия и част от нашите награди? Предстои да разберем..

 

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.